Miért érzek égő érzést a hüvelyemben ha a labor eredmények semmit sem mutatnak?
Már kb. 2 éve, hogy ez van orvosról-orvosra járok de semmi.Eleinte Candida gombám volt de fél éve minden eredményem jó volt, de a fájdalom még mindig megvan.Két hete is voltam dokinál, de szintén nincs semmi és a doki lekezelően bánt velem, hogy biztos allergiás vagyok a vizre vagy valami hát nincs semmi bajom...
Fáj a nemi élet,ha ülök érzem,hogy ég ott lent, maga a nőgyógyászati vizsgálat is fájt, és van egy kis fehér folyásom is...
Már nem tudom mitévő legyek, a tüneteim a Vulvodyniára utalnak de az orvosok folyton elküldenek..Fogalmam sincs mit tegyek, már meguntam mindent lassan depressziós leszek, mert ez már nem élet...
Köszönöm a válaszokat!
Igen csak nem tudom milyent tudnák már kipróbálni, neked volt valami hasonló amit kipróbáltál?
12: Hát mivel az elsődleges oka a hólyaghurutnak a hüvelyi fertőzés, ezért kénytelen foglalkozni vele.
Először ki kell zárja, hogy nincsen-e nőgyógyászati ok.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kicsit amúgy már paranoiás vagyok, főleg, hogy újabb krémet használjak nehogy valami mást is elkapjak(tudom hülyén hangzik de már lassan félek)..
Mégegyszer köszönöm!
Idelyn Beliema expert krém fertőtlenítő és nyugtató hatású.
Első néhány alkalmazásnál csípő érzést tapasztalhatsz, ami 3-4 perc múlva megszűnik.
Vény nélkül kapható.
Van belőle intim szappan, illetve hüvelytabletta is ami normális esetben ott élő baktériumokat tartalmaz (használati útmutatót olvasd el).
Esetleg próbáld ki egyszerre mind a hármat 2-3 hónapig, hátha enyhülnek a tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!