Ti nekiállnátok fogamzásgátló tablettát szedni?
Az az igazság, hogy megelégeltem azt, hogy ájulásig rosszul vagyok havonta egy napot a menstruációm idején. Ráadásul olyan munkahelyem van most, ahonnan ilyen indokkal tilos a hiányzás. (Nyilván semmilyen munkahelyen sem számít a menstruáció betegségnek, de én szabadnapot sem vehetek ki emiatt.) Párommal szakítottam nemrégiben, nem ismerkedek és nem is mostanában szeretnék új kapcsolatot.
Summázva a dolgot a nőgyógyászom azt mondta szedjek fogamzásgátló tablettát. Nem szedtem még soha, de ezt látom kiútnak. Viszont sok helyen olvastam, hogy a májat tönkreteszik ezek a tabletták. Így én a hüvelygyűrűre gondoltam elsősorban. Tényleg iszonyatos fájdalmaim vannak. :/ görcsoldó kiveszi, de sok idő.
Nagyon köszönöm a kedves választ! :)
Igen, a munkahelyi szenvedés a legrosszabb :/. Ezerrel kell koncentrálni és így nagyon nehéz...Sajnos akkor te is átérezted már miről beszélek..:(
Nekem pont az ellenkezője történt.
A megvonásos vérzés előtt pár nappal már görcsöl a hasam, és amikor megjön 1 nap fekvés fájdalomcsillapító.
Van még 2 levelem azt beszedem mert elég drága fogamzásgatlóról van szó, és váltok másikra.
Csak a görcsök miatt ne kezdd el szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!