Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet belőle baj menjek...

Lehet belőle baj menjek vissza az orvoshoz?

Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, a 7 napos szünet után nem rögtön kezdtem az új levelet, hanem egy héttel később, majd sajnos következőleg megint egy héttel később kezdtem szedni mint kellene. Viszont ha most a 7 napos szünet után rendesen kezdem szedni úgy ahogy kell, akkor lehet valami baj?
2017. jún. 25. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

ha ennyire hülye vagy, akkor máshogy kellene védekezned. Tudod, a fogamzásgátló csak akkor véd a terhességtől, ha az ember az előírás szerint szedi.

Remélem, közben jó sokat szexeltél is, mert akkor vegyél pár tesztet, mielőtt úgyis visszamész a nőgyógyászhoz a kis bakiddal.

2017. jún. 25. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

Nem értem.Ha nem szeded normálisan,ráadásul heteket kihagysz akkor miért írattad fel?Persze,hogy teherbe eshetsz.Ha nem szeded be akkor mitől nyújtana védelmet?

Ha nem megy,nem kell erőltetni,szerintem maradj a guminál,talán annak a használatával nem lesz gondod,bár ebben nem vagyok teljesen biztos.

Ha úgy döntesz,hogy szeded normálisan akkor mindenképpen használjatok 1 hónapig kiegészítő védekezést mellette.

2017. jún. 25. 15:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hogy lehetek terhes vagy sem. Arra gondoltam hogy a menstruációval lehet e valami baj ha elkezdem jól szedni
2017. jún. 25. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Hagyd csak, kérdező ezeket az okoskodó pasikat!

Szerintem nem lenne komoylabb probléma belőle, talán megbolygatja egy kicsit a hormonháztartásod és rendszertelenül jöhet meg a menstruációd.

Legközelebb jobban figyelj oda a dózisra és szedd rendeltetésszerűen, akkor nem lesz baj :)

L

2017. jún. 25. 15:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen ez érdekel hogy a hormonháztartást mennyire borítja fel
2017. jún. 25. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Mert ha csak egy kicsit borítja fel,akkor tovább bohóckodsz vele..?
2017. jún. 25. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
A hormonháztartásod már valószínűleg megborult a rossz szedéstől,ha innét kezdve rendesen szeded csak jobb lehet.Persze így még lehetnek gondok az elején,de akkor is az a biztos,ha rendesen szeded.
2017. jún. 25. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!