Lehet belőle baj menjek vissza az orvoshoz?
ha ennyire hülye vagy, akkor máshogy kellene védekezned. Tudod, a fogamzásgátló csak akkor véd a terhességtől, ha az ember az előírás szerint szedi.
Remélem, közben jó sokat szexeltél is, mert akkor vegyél pár tesztet, mielőtt úgyis visszamész a nőgyógyászhoz a kis bakiddal.
Nem értem.Ha nem szeded normálisan,ráadásul heteket kihagysz akkor miért írattad fel?Persze,hogy teherbe eshetsz.Ha nem szeded be akkor mitől nyújtana védelmet?
Ha nem megy,nem kell erőltetni,szerintem maradj a guminál,talán annak a használatával nem lesz gondod,bár ebben nem vagyok teljesen biztos.
Ha úgy döntesz,hogy szeded normálisan akkor mindenképpen használjatok 1 hónapig kiegészítő védekezést mellette.
Hagyd csak, kérdező ezeket az okoskodó pasikat!
Szerintem nem lenne komoylabb probléma belőle, talán megbolygatja egy kicsit a hormonháztartásod és rendszertelenül jöhet meg a menstruációd.
Legközelebb jobban figyelj oda a dózisra és szedd rendeltetésszerűen, akkor nem lesz baj :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!