Mivel enyhíthetem a menstruációs görcseimet?
Figyelt kérdés
semmilyen gyógyszer nem használ, tornázni nem tudok, mert gerincproblémám van...:S
Mit tegyek?
Pár órája kipróbáltam a forró fürdőt és a melegvizes palackos borogatásos izét, és azok sem jók.
2010. máj. 19. 19:22
1/7 anonim válasza:
cickafark tea egész jó, először szar íze van, de megszokható
2/7 A kérdező kommentje:
de az most nincs itthon:'(
2010. máj. 19. 19:24
3/7 anonim válasza:
Feküdj a hátadra kényelmesen (fejed párnára), tedd a hasadra a kezed, lazulj el, és lélegezz nagyokat lassan és egyenletesen (4-re be, 4-re ki). Nekem be szokott válni.
4/7 anonim válasza:
Nekem volt egy gyógyszer ami hatott, az a baj, hogy nem emlékszem a nevére, de I betűvel kezdődött, és ilyen kis narancssárga kapszulák voltak, kérdezd meg a nőgyógyászodat.
5/7 anonim válasza:
A mentatea is használ, meg a magnézium pezsgőtabletta. Sőt, jó hír, a mandula is. (Persze nem a marcipán)
6/7 anonim válasza:
meristint használtad már? vényköteles gyogyszer igaz, de nekem csak ezaz1 hat
7/7 anonim válasza:
pihenj NAGYON SOKAT! és a meleg víz is használ,de ez változó szokott lenni,fekűdj bele a melgvízbi és és tusolóóval kenegesd a hasadat,az maszírozza!ez általában beszokott válni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!