A hüvelykúp úgy is hat, ha csak 3/4-ig tudom felnyomni? És az normális hogy nagyon csíp?
Igen, a mai már nem volt annyira kellemetlen. Ez akkor azt jelenti, hogy az előző már hatott valamennyire?
Hát nem úgy lóg ki, hanem csak akkor látszik ki, ha szétnyitom a szeméremajkam, úgy látszik hogy nincs teljesen bent, tehát nem tűnik el benne tövig, hanem kilóg egy kicsi. Az baj? Azt jelenti hogy nem jól tettem fel? De egyszerűen nem megy tovább. Lehet hogy azért mert még szűz vagyok?
Igen, azért csíp kevésbé, mert hatott az előző. Viszont feljebb kellene tenned a kúpot, hogy a hüvely legtetejében is hasson. Én a kúp után majdnem a teljes mutatóujjamat felnyomtam. Biztosan nem az a baj, hogy szűz vagy, mert a szűzhártya a hüvely bejáratánál van, tehát azon túltoltad már. Legközelebb vizezd be egy kicsit a kúpot és az ujjadat is, úgy told be (jobban csúszik, de vigyázz, mert ha túl sok vizet teszel rá, szétmállhat a kezedben!). Ne felfelé told, hanem hátrafelé. Esetleg mielőtt felteszed, dugd fel csak az ujjadat, hogy tudd, merre kell nyomni.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!