Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális hogy ennyire csíp a...

Normális hogy ennyire csíp a hüvelykúp?

Figyelt kérdés
A tamponnal sem vagyok jóban, erre is kínszenvedés volt rávennem magam, de az orvos ezt írta fel enyhe gombás fertőzésre. Most viszont nagyon szenvedek, rettenetesen csíp, éget. Ez normális? Mit tehetnék, hogy rlmúljon?

2015. szept. 2. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen kúp? nem szabadna csípjen, valószínűleg hámsérülésed is van. Menj vissza az orvoshoz.

A tampont csak akkor húzd ki, ha alaposan átázott, akkor csúszik rendesen.

2015. szept. 2. 23:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Milogal hüvelykúpot írt fel nekem a doki, azt mondta hüvelyirrtációm és enyhe gombás fertőzésem van.
2015. szept. 3. 08:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul írtam: Mikogal hüvelykúp
2015. szept. 3. 08:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is csípett először a hüvelykúp, másodiknál már jobb volt.
2015. szept. 3. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első nap nagyon csíp. Főleg ha súlyos fertőzésről van szó. Később enyhül a kúra folyamán.
2015. szept. 3. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is kúpot írtak fel. Beszéltem is erről még régen anyával. Akkor csíp, ha "dolgozik", tehát fertőzés van. Szóval ez normális, ne aggódj. A második kevésbé lesz kellemetlen.

19L

2015. szept. 3. 18:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazatok lett, a másodiknál már legalább tudtam aludni... köszönöm a gyors válaszokat! :)
2015. szept. 4. 19:46
 8/8 anonim válasza:
& ha nem az első napon csíp hanem a kezelés felétől? Az normális?
júl. 18. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!