Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális hogy nem jött meg a...

Normális hogy nem jött meg a menstruációm? 14/L

Figyelt kérdés
Én kezdem szégyellni, mert folyton ezzel szekálnak az osztálytársaim.Nekik már megvan.És lassan már tényleg megkéne jönnie nem?15 leszek novemberben

2017. jún. 20. 14:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez teljesen normális, nem kell szégyellni, hasonlóan szólnék az előttem válszolókkal, szerintem később még örülni is fogsz annak, hogy nem jött meg korán. Hidd el, nem mindig olyan jó dolog ez. Például amikor strandnap van és kint ülsz a kis pokrócodon... Ha pedig ezzel szekálnak akkor csak a saját gyerekes viselkedésüket mutatják meg!

13/L

2017. jún. 21. 13:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Igaza van az előttem válaszolónak, utólag jó, hogy nem mondjuk 11 evesen kezdődött nálam a folyamat, így tudtam élni gondtalan gyerekéveimet. Ennek ellenére engem is zavart, hogy későn érő voltam, bár nem szekáltak miatta. Én például 15 és fél éves voltam az elsőnél. Teljesen normális, ha 17 éves korodig megjön. Ne foglalkozz a szekálásokkal, menses nélkül sokkal könnyebb az élet. Elég időd lesz még kipróbálni milyen is menstruálni. 18/L
2017. jún. 22. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!