Előbb jött meg a menstruációm?
Figyelt kérdés
3-4 hónapja kezdett beállni és mindig 20-27 között jött meg.
Na most van 15 és azt vettem észre pecsételős de nem is nagyon akar jönni,szinte halvámy foltok..most volt velem ilyen először,tuneteket nem ereztem (hasfajas stb)
14 éves vagyok
2017. máj. 15. 14:15
1/5 anonim válasza:
Ez teljesen normális, ne aggódj de ha ez még több hónapon át folytatódik fordulj orvoshoz.
2/5 anonim válasza:
Ne azt nézd, hogy a hónap hányadik napján jön meg! A menstruációt úgy kell számolni, hogy nagyjából ugyanannyi nap telik el két egymást követő menstruáció első napja között. Írd már le nekem kérlek, hogy az elmúlt hat menstruációd első napja mikor volt. Akkor segítek kiszámolni a ciklusodat. (De egyébként ha nem pontosan jön meg, az is normális 14 évesen.)
20N
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi..
Nem számolom,csak azt tudom hogy biztosan huszon valahányadikán jön meg
2017. máj. 15. 18:14
4/5 A kérdező kommentje:
Jött meg*
2017. máj. 15. 18:14
5/5 anonim válasza:
Jó lenne, ha vezetnéd egy naptárban. Csak karikázni kellene a napokat, amikor vér folyik. Ilyen esetben jól jönne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!