Kellett volna pénzt adnom az orvosnak?
Általános nőgyógyászati vizsgálat, kórházban.
Kiválasztottam egy orvost. A vizsgálat előtt 2-szer, 3-szor beszéltem már vele.
Időként 24 órás ügyeletben van bent. Napközben gyakran szüléseket vezet le.
Szerettem volna, ha ő vizsgál meg, így délután 5 körülre hìvott be, egy ilyen ügyelete alatt. Nagyon rendes volt, a munkájával elégedett vagyok. Egyébként egy 30 körüli orvos, nem idős.
Úgy érzem, hogy mint orvos, maximálisan teljesített, nem volt ügyetlen.
Viszont a végén nem adtam pénzt, annyira kellemetlenül éreztem magam a helyzetben.
Nem érzékeltem rajta, hogy az a pénzéhes beképzelt orvos lenne, aki csak a pénzre pályázás miatt lett volna kedves.
És emberséges volt.
Nagyon gáz, hogy nem adtam?
kicsit sajnálom :(
24N
12: nem megkérdőjelezve az orvos hülyeségét, szerinted az ügyelet mire való? Arra, hogy az menjen be, aki:
- szül,
- vérzik, és nem kellene,
- kipakolta a méhét a konyhaasztalra.
A kérdezőtől most elvonatkoztatva, én nem örülök mint beteg, hogy orvosok az ügyeleti időben maszekolnak. Az ügyelet azért ügyelet, hogy az osztályon fekvő és a sürgősségi betegeket ellássa. (Ezért az orvost kell elsőként farba rúgni, de a kliensek is leszokhatnának erről.)
A rendelési időben történő vizsgálatra lehet bejelentkezni. Az ügyelet nem arra van, hogy ütemezett, szimpla vizsgálatot végezzen az orvos.
Jókat röhögtem azon, hogy magánrendelés nem található a neten, meg egyéb kifogások...😀 Hagyjuk már a hülyeségeket. Az állami ellátás azt tartalmazza, hogy bejelentkezel a rendelésre, kivárod a sorodat, valaki megvizsgál és megkapod a papírodat róla. Minden más plusz szolgáltatás. Lehetsz olyan paraszt, hogy úgy gondolod, neked ez jár ingyen, csak nem árt szem előtt tartani, hogy szűrésre évente érdemes menni, a nőgyógyászok száma pedig véges.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!