Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kellett volna pénzt adnom az...

Kellett volna pénzt adnom az orvosnak?

Figyelt kérdés

Általános nőgyógyászati vizsgálat, kórházban.

Kiválasztottam egy orvost. A vizsgálat előtt 2-szer, 3-szor beszéltem már vele.

Időként 24 órás ügyeletben van bent. Napközben gyakran szüléseket vezet le.

Szerettem volna, ha ő vizsgál meg, így délután 5 körülre hìvott be, egy ilyen ügyelete alatt. Nagyon rendes volt, a munkájával elégedett vagyok. Egyébként egy 30 körüli orvos, nem idős.

Úgy érzem, hogy mint orvos, maximálisan teljesített, nem volt ügyetlen.

Viszont a végén nem adtam pénzt, annyira kellemetlenül éreztem magam a helyzetben.

Nem érzékeltem rajta, hogy az a pénzéhes beképzelt orvos lenne, aki csak a pénzre pályázás miatt lett volna kedves.

És emberséges volt.

Nagyon gáz, hogy nem adtam?

kicsit sajnálom :(

24N

2017. jún. 20. 06:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
..., a kórház infrastruktúráját kihasználva, hanem max. adott volna egy telefonszámot, vagy valami, hogy majd ott intézd, ha azt választod.
2017. jún. 20. 09:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Így nem, mivel az ügyeletre mentél be, nem magánrendelésre.
2017. jún. 20. 09:18
 13/19 anonim ***** válasza:

12: nem megkérdőjelezve az orvos hülyeségét, szerinted az ügyelet mire való? Arra, hogy az menjen be, aki:

- szül,

- vérzik, és nem kellene,

- kipakolta a méhét a konyhaasztalra.

A kérdezőtől most elvonatkoztatva, én nem örülök mint beteg, hogy orvosok az ügyeleti időben maszekolnak. Az ügyelet azért ügyelet, hogy az osztályon fekvő és a sürgősségi betegeket ellássa. (Ezért az orvost kell elsőként farba rúgni, de a kliensek is leszokhatnának erről.)

2017. jún. 20. 09:25
 14/19 anonim ***** válasza:
64-es azt irtam es ki is masoltad,hogy majd eldonti,hogy melyiket valasztja.Ez nem azt jelenti,hogy ott rogton.Utana tenyleg irtam,hogy ott ad egy idopontot,de az arra vonatkozott,ha a doki nagyon a penzre hajt.Irhattam volna azt is,hogy ad egy telefonszamot,a lenyeg azon volt,hogy a beteg maganba menjen.A masik,hogy nalunk is van par doki aki maganrendel,de a neten keptelenseg hozzajuk normalis elerhetoseget talalni a rendelesi ido sincs fent.Ilyen esetbe nem nagyon lehet mast csinalni mint bemenni a korhazba es kerni egy telefonszamot.
2017. jún. 20. 09:41
 15/19 anonim ***** válasza:
"van par doki aki maganrendel,de a neten keptelenseg hozzajuk normalis elerhetoseget talalni a rendelesi ido sincs fent"
2017. jún. 20. 09:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Meg az se, hogy mi mennyibe kerül. Mert feketén csinálják. Tudom. Szomorú. Ezért nem kéne még a kórházban is pénzelni őket.
2017. jún. 20. 09:47
 17/19 A kérdező kommentje:
Egyébként most néztem az érintett kórház honlapját, hogy ezek a vizsgálatok előzetes bejelentkezés alapján mennek. Én bejelentkeztem ezáltal. Talán így nem is annyira gáz a helyzet? 😦
2017. jún. 20. 12:05
 18/19 anonim ***** válasza:

A rendelési időben történő vizsgálatra lehet bejelentkezni. Az ügyelet nem arra van, hogy ütemezett, szimpla vizsgálatot végezzen az orvos.

Jókat röhögtem azon, hogy magánrendelés nem található a neten, meg egyéb kifogások...😀 Hagyjuk már a hülyeségeket. Az állami ellátás azt tartalmazza, hogy bejelentkezel a rendelésre, kivárod a sorodat, valaki megvizsgál és megkapod a papírodat róla. Minden más plusz szolgáltatás. Lehetsz olyan paraszt, hogy úgy gondolod, neked ez jár ingyen, csak nem árt szem előtt tartani, hogy szűrésre évente érdemes menni, a nőgyógyászok száma pedig véges.😀

2017. jún. 20. 12:56
 19/19 anonim ***** válasza:
18-as orulok,hogy feldobtam a napodat,de ettol fuggetlenul vannak olyan orvosok akik maganrendelnek,de nem tesznek fel a netre normalis elerhetoseget vagy valtozott a rendeles helye,de nem modositjak a cimet.Es ez nem kifogas a reszemrol,hanem az o trehanysaguk.En legalbbis szivesebben megyek olyan orvoshoz akinel elore megtudom nezni,hogy mikor es hol rendel vannak feltuntetve arak.Es van bejelentkezesi ido es nem a neten valahol talalt szamot kell hivogatnom,hogy majd csak felveszi valamikor.
2017. jún. 20. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!