Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki nyugtasson meg? PCOS-em...

Nagybeatta kérdése:

Valaki nyugtasson meg? PCOS-em van 24L

Figyelt kérdés
3 honapja szedek 2x1 metformin tablettat(1000mg),jarok sportolni ,szaladok 2 naponta 5-7km-ert,tornazok,172cm vagyok es 57 kg. Az orvosom azt mondta hogy dietazzak,nem eszem cukros es tul zsiros eteleket sem,nem fogytam semmit,nem is hiztam,de a cisztak sem tuntek el,alhasam nagy,tele vagyok apro cisztakkal .Gyereket egyenlore nem szeretnek.Nektek mi a tapasztalatotok ,mennyi ido alatt tuntek el a cisztak??
2017. jún. 19. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem múltak el, és van egy lányom is.
2017. jún. 19. 19:10
 2/8 A kérdező kommentje:
de nekem nagyon nagy az alhasam ott lent ,ugy nezek ki mint egy 5 honapos terhes,nagyon zavar
2017. jún. 19. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Sok mindent próbáltam már én is, mégis csak jönnek a ciszták, nálam sajnos nem is kicsik, a legelső 12 cm volt, átlagban 7 cm-esek vannak azóta, simán ki tudom tapogatni és állandóan görcsölök...

17/L (igen, ennyi vagyok)

2017. jún. 19. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:

A 160gram diétát követed?

Nekem 1 év volt mire elmúlt a puffadás, pattanások.

2017. jún. 20. 14:25
 5/8 A kérdező kommentje:
igen dietazom 3 honapja es gyogyszert is szedek ,endokrinologusom azt mondta hogy biztos fel fognak szivodni a cisztak a metformintol ,sport es dieta altal,dehat megseem ....nagyon elegem van
2017. jún. 20. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
3 hónap nagyon rövid idő még, általában fél év betartott diéta+sport+gyógyszer után jönnek a sikerek.
2017. jún. 21. 17:20
 7/8 A kérdező kommentje:
oke,koszi a valaszt ,kicsit lenyugodtam :)
2017. jún. 21. 23:14
 8/8 A kérdező kommentje:
voltam nogyogyasznal ,azota sem tuntek el a cisztak... irjon mar valaki akinek eltunt....
2017. aug. 2. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!