Lehetséges egyszerre fél évre elegendő fogamzásgátlót felíratni?
Figyelt kérdés
Külföldön élek de hamarosan hazamegyek és szeretnék elmenni nőgyógyászhoz (első alkalom) hogy fogamzásgátlót írassak magamnak.Legközelebb csak fél év múlva jövök haza kb. szóval nem tudom hogy lehetséges-e előre felíratni ennyi fogamzásgátlót vagy ilyen esetben mit kell tennem?2017. jún. 19. 11:22
1/3 anonim válasza:
Úgy tudom csak 3 hónapot lehet.
Ha kiírnak egy receptet, arra is 3 hónapod van kiváltani.
2/3 anonim válasza:
Nekem regen volt,hogy felirtak fel havi adagot,de kulon receptre.Ugy tudom,hogy mar nem lehet ilyet csinalni.De ebben az esetben csak megtudsz majd egyezni a dokival.Ha megsem es van itthon haziorvosod vele is feltudsz iratni egy dobozzal.
3/3 anonim válasza:
Én magánorvoshoz járok. Mikor elkezdtem szedni akkor először felírt 3 havi adagot, ezután vissza kellett mennem, hogy esetleg nincs-e baj a gyógyszerrel,tudod nincs mellékhatás stb. Ezután magától ajánlotta fel hogy ír nekem 2 receptet egyszerre hogy ne kelljen 3 havonta ezért rohangálnom hozzá. Szóval így lett fél évre elegendő adagom. Júliusban kell újra mennem. Nem tudom akkor mennyit ír majd.
Szóval lehetséges, de látom teljesen orvosfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!