Merjek fogamzásgátlót váltani?
Cypromixet nem is lehet csak max fel evig szedni... nem fogamzasgatlo, hanem hormonjavito, aminek a mellekhatasa fogamzasgatlas. Egy csomo helyen be is tiltottak mar. En a helyedben inkabb nem szednek semmit, ebbol nagy bajod is lehet :(
Huvelygyurure nem gondoltal meg?
Nem bízom az orvosokban,négy nőgyógyásznál voltam, ebből három magán. Kemény pénzeket fizettem azért, hogy most itt tartsak, hogy öt év alatt nem sikerült megfelelő alacsony hormontartalmú fogamzásgátlót találni nekem aminek nincsenek durva mellékhatásai. Nyilván nem szedném a Cypromixet, ha lenne más alternatíva. Nem fogom végigpróbálgatni az összes fogamzásgátlót, hogy melyiktől nem lesz semmi bajom.
Elég bizarrnak tartom, hogy az erős cypromixtől semmi bajom, a modern alacsony hormontartalmúak pedig kikészítik a szervezetemet.
A hüvelygyűrű ugyanúgy hormonos, mitől lenne jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!