Homeopátia hüvelygombára?
Figyelt kérdés
Van akinek használtak a homepitáiás készítmények?
1 éve szenvedek visszatérő hüvelygombával, nagyon elegem van már. A gyógyszerek nem segítenek.
2017. jún. 18. 22:54
1/9 anonim válasza:
Nem kellene a szomszedba jarni. A homeopatia nem segit.
2/9 anonim válasza:
Lelki, pszichés oka nem lehet? Én pszichés okok miatt 2 évig szenvedtem vele, azon semmi nem segít, még a varázslat sem.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem lelki eredetű.
2017. jún. 18. 23:01
5/9 A kérdező kommentje:
A másik két válaszolónak köszönöm a véleményét, de azokra vagyok kíváncsi akiknek használt!
2017. jún. 18. 23:02
6/9 anonim válasza:
A homeopátia bizonyítottan nem használ semmit. Nem régen hoztak közzé hozzáértő emberek egy cikket , amiben leírják, hogy pontosan miért...
7/9 anonim válasza:
A lelki eredetnek utánamentél? Én se hittem, míg meg nem állapították.
A homeopátia placebo, nem fog használni semmit.
8/9 anonim válasza:
Sajnos erre nem fog használni. Gondolom a nőgyógyászati vizsgálatot akarod megúszni...?
9/9 anonim válasza:
Homeopátiáról már 120* bebizonyították,hogy nem használ, max a placebo. Ha gyógyszer nem segít, akkor a homeopátia pláne nem.
Nekem egyszer a nagyokos orvos felírt homeopátiás készítményt, 2 hétig nem változott semmit, orvost váltottam és érdekes módon meggyóyultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!