Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ilyen a menstruációm?

Miért ilyen a menstruációm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig még nem tapasztaltam hasonlót, leírom, hátha valakinek volt hasonlója.

Megjött a mensim 5 nappal korábban a vártnál. Már megszoktam, hogy sok jön első napokban, így vécézés közben még látom a wc kagylón a vért. Eddig tiszta és sötét színű volt, de most világod és hal ikra- szerű kicsi nyálkás gömböcskék vannak benne. Annyira megijedtem. Valami fertőzés lehet? Valakinek tapasztalat? :/

2017. jún. 18. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Terhesség szóbajöhet(ett)?
2017. jún. 18. 10:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem.

De végtelen sok stressz és szorongás igen.

2017. jún. 18. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán tudom sajna elképzelni a kinézetét, de nem lehet, hogy csak megalvadt egy kicsit?
2017. jún. 18. 11:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet, nem tudom. Fél gyufafejnyi fehér vagy sötétebb gömböcskék. A szaga is megváltozott, nem is olyan erőteljes, mint szokott lenni. Megvárom szerintem a következőt, s ha az is ilyen lesz, akkor irány a doki.
2017. jún. 18. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

Nem kell megijedni, kérdező, ezt úgy hívják, hogy OVULÁCIÓ :)

Ovu minden lánynál elö fordul, ami azt jelenti, hogy érett petesejtek lökődnek ki a petefészekből és természetes úton távoznak ki belőled!

Vegyél egy mély levegöt, fújd ki magad és nyugodj meg, mert ez természetes dolog! :)

L

2017. jún. 18. 11:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves vagy, köszönöm! :)

Csak hipochonder vagyok és mindenben a legrosszabbat látom.

2017. jún. 18. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem ovuláció. Ennyi petesejt nem jön ki egyszerre, a kérdező nem is középidőben van, és az ovuláció nem jár ekkora vérzéssel.

Kérdező, tegyél úgy, ahogy írtad: várd meg a következő menstruációt, és ha az us fura, menj dokihoz.

2017. jún. 18. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!