Miért ilyen a menstruációm?
Sziasztok!
Eddig még nem tapasztaltam hasonlót, leírom, hátha valakinek volt hasonlója.
Megjött a mensim 5 nappal korábban a vártnál. Már megszoktam, hogy sok jön első napokban, így vécézés közben még látom a wc kagylón a vért. Eddig tiszta és sötét színű volt, de most világod és hal ikra- szerű kicsi nyálkás gömböcskék vannak benne. Annyira megijedtem. Valami fertőzés lehet? Valakinek tapasztalat? :/
Nem.
De végtelen sok stressz és szorongás igen.
Nem kell megijedni, kérdező, ezt úgy hívják, hogy OVULÁCIÓ :)
Ovu minden lánynál elö fordul, ami azt jelenti, hogy érett petesejtek lökődnek ki a petefészekből és természetes úton távoznak ki belőled!
Vegyél egy mély levegöt, fújd ki magad és nyugodj meg, mert ez természetes dolog! :)
L
Kedves vagy, köszönöm! :)
Csak hipochonder vagyok és mindenben a legrosszabbat látom.
Szerintem ez nem ovuláció. Ennyi petesejt nem jön ki egyszerre, a kérdező nem is középidőben van, és az ovuláció nem jár ekkora vérzéssel.
Kérdező, tegyél úgy, ahogy írtad: várd meg a következő menstruációt, és ha az us fura, menj dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!