Már 8 napja késik a menstruációm, miért?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,már 3 éve van havim,és eddig mindig késett maximum 2-3 napot,de most van a 8.nap hogy nem jött meg,a ciklusom 41.napjánál vagyok és a 33. napnál kellett volna megjönnie.A barátommal már fél éve élek szexuális kapcsolatot megszakított védekezéssel,terhes nem lehetek biztos vagyok benne,mert mielőtt elmenne kiveszi,és egy csepp sem megy belém és nagyon óvatosak vagyunk.Egyszer volt hogy 1 hétig kimaradt a szüzességem elvesztése után.
Utoljára május 8-án jött meg,6 napon át tartott ami nálam normális.1 hete voltam megfázva,antibiotikumot szedtem és fájdalomcsillapítót a torkom miatt. Mostanában sokat is stresszeltem és feszült voltam.
Nem tudom mi lehet a baj.
2017. jún. 17. 23:24
11/14 A kérdező kommentje:
Persze,tudom,fogok venni mindenképp!
2017. jún. 18. 18:20
12/14 anonim válasza:
Ha elötte kiverted neki az méginkább növeli a terhesség esélyét, mert a hugycsöben maradt spermiumokat az elöváladék szépen belédmossa. Tesztelj mindenképpen.
13/14 A kérdező kommentje:
2 tesztet csináltam,és mindkettő negatív lett!:) szóval ha nem vagyok terhes,akkor mégis mitől késhet ennyi ideig?
2017. jún. 20. 05:35
14/14 anonim válasza:
Sokmindentől. Google a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!