Miért késik a menstruációm, a fogamzásgátló az oka?
Figyelt kérdés
Júliusban lesz egy hónapja, hogy 1 éve Cypromixet szedek. Ebben a hónapban 3 nappal később kezdtem el a levelet szedni, mint ahogy azt kellett volna. De úgy, hogy aznap, mikor elkezdtem reggel bevettem az előző napit (mintha csak elfelejtettem volna), este pedig a rendeset. Majd a levél végén az utolsó 2 napot kihagytam. Múlthét szerda este vettem be az utolsót. Csütörtökön elfelejtettem, de mivel már két szem volt csak, ezért elkezdtem a gyógyszerszünetet. Sajnos hó közben is rendszertelenül szedtem, mert tudtam hogy szex nem lesz. Bár szex nem volt, és múlthónapban is teszteltem, és akkor megjött a biztonság kedvéért tegnap csináltam 2 tesztet is és negativ lett. Nem tudom miért van ez.2017. jún. 12. 17:41
1/5 anonim válasza:
Na vajon miért lenne? Hát mert összevissza szeded. Ezzel csak azt éred el, hogy rohadtul összezavarod a hormonjaidat. Nem azért kell pontosan szedni, hogy biztosan ne ess teherbe, hanem hogy ne kattanjon meg a szervezeted...
2/5 A kérdező kommentje:
Es most emiatt biztosan keshet? Mar kezdek mindenfelet bekepzelni... Mert azert beszedtem en majdnem az osszeset. Es utana a tajekoztato szerint jartam el.
2017. jún. 12. 20:24
3/5 anonim válasza:
Azt írod, 3 nappal később kezdted szedni, mint ahogy kellett volna; a levél végén két szemet kihagytál; és közben se szedted pontosan. Ez igenis összezavarja a szervezetet. Ne tedd tönkre magadat! Vagy szedd rendesen, vagy hagyd abba.
4/5 A kérdező kommentje:
Jó rendben! Köszönöm szépen! Tegnap este megjött. Amúgy igazatok van, lehet nem játék! Mentek a zöld kezek!
2017. jún. 13. 09:12
5/5 anonim válasza:
Cypromix nem fogamzásgátló, csak a mellékhatásként jelentkezhet fogamzásgátló hatás. Fél évnél tovább nem szabad szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!