Szerintetek ez egy ártalmatlan elváltozás, vagy valami betegség?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre, hogy a kisajkamon van egy kis gömbszerű átlátszó pattanásszerű izé. Tényleg nagyon apró, ici-pici, így külön áll.. Nem akarom kinyomni.
Nem fáj, nem viszket, eddig észre sem vettem. Csak utána olvastam a netem, és kiderült, hogy agyrákom (lol) van és elkezdtem aggódni.
Legutóbb januárban szexeltem, bár nem tudom ez mennyire fontos információ, gondoltam azért leírom.
Ti nők vagy hozzáértők, mit gondoltok erről?
2017. jún. 15. 16:35
1/2 anonim válasza:
Hát ha már a netről MAGADNAK diagnosztizáltál agydaganatot akkor sajnállak...és még viccesnek is tartod.
Ha ennyire félsz miért nem mutatod meg nőgyógyásznak vagy bőrgyógyásznak?
Amúgy szerintem semmi bajod nincs.
2/2 A kérdező kommentje:
Nyilván hülyeségből írtam, a mondatnak a lényege az volt, hogy túl sok butaságot dobott ki a google és ez megrémisztett.
2017. jún. 16. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!