Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Furcsa elváltozás a huvelybeme...

Furcsa elváltozás a huvelybemenetnél?

Figyelt kérdés
Eros antibiotikum kuran vagyok tul, ilyenkor mindig kialakul nalam huvelygomba. Canestennel kezelem mindig. Most viszont a huvelybemenetnel furcsa elvaltozast tapasztalok, kis apró kitüremkedések a hüvely kezdeti falán. Nem elek 2 honapja nemi életet. Nincs baratom. Az előző barátom eleg sok nővel volt mar rajtam kivul. Elkaphattam tole valamit? Nagyon felek... 20/l

2017. ápr. 5. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Horrorsztorik gyártása helyett inkább menj nőgyógyászhoz. A Canesten amúgy se elég mindig a gombára, az esetek többségében kell belső kezelés is.
2017. ápr. 5. 12:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak jövőhéten tudnék elmenni nőgyógyászhoz. Es a canesten krem melle mindig a kúpot is használom.
2017. ápr. 5. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor menj jövő héten. Kúppal már jó lesz, azt hittem, csak krémet használsz.
2017. ápr. 5. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Apró kitüremkedésen szemölcsöt értesz?

Egyébként ha védekezés (gumi) nélkül voltál együtt valakivel, aki előtted már sok nővel volt gumi nélkül, akkor nyilván elkaphatsz tőle valamit, hacsak nem volt nemibetegség kivizsgáláson mielőtt veled volt (természetesen negatív eredménnyel). A humán papilloma vírust viszont elvileg nem csak nemi érintkezés útján lehet elkapni, de ha az okozná is a szemölcsöket, az még nem jelenti, hogy a rosszindulatú törzsek egyikét fogtad ki.

Szóval próbálj kicsit megnyugodni, és majd a nőgyógyász segít.

2017. ápr. 5. 14:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem tűnik szemölcsnek. Inkabb olyan mint mikor egy mirigy meg van duzzadva.

Nem faj nem érzek semmit, csak furcsa tapintatu.

Mindig rendesen tisztalkodok, nagyon rosszul erint ez a helyzet. Remelem elmulik es nem kell semmifele beavatkozast elvegezni. Koszonom a valaszokat.

2017. ápr. 5. 14:40
 6/6 anonim válasza:
Szia! Ugyanez van nekem is csak nekem viszket is pluszban. Mit mondott neked a doki, mi ez? En is csak jovoheten tudok menni sajna..
2017. máj. 2. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!