Egy kézzel meg lehet mosni rendesen a szeméremajkakat?
Azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, mások hogy szokták.
15.: akkor te végig ugyanabban a kezedben tartod a zuhanyrózsát? Mert nekem ha a jobb kezemben van a zuhanyrózsa, akkor nem annyira kényelmes a bal kezemmel a jobb oldali részt széthúzni/benyúlni, de a zuhanyt átrakni ilyenkor a bal kezembe sem annyira kényelmes.
(Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, és lehet, hogy viccesen is hangzik, de tényleg érdekel.)
Szóval én úgy csinálom, hogy öblítésnél a zuhanyrózsát fogom a jobb kezembe, és a vízsugarat irányítom először a bal oldalra, miközben a bal kezemmel széthúzom a bal oldalon a dolgokat, majd a jobb oldalon ugyanez, és a zuhanyrózsa marad a jobb kezemben. De lehet, hogy úgy kéne inkább, hogy a kezemre irányítsam a vizet (illetve félig a kezemre, félig az adott oldalra) és úgy nyúljak be? Ez utóbbi akkor indokolt, amikor rögzített zuhany van, mert ott nem nagyon lehet máshogy, de mozgathatónál melyik a jobb módszer?
Mert ha csak folyatom oda a vizet, akár a víz alá állva vagy zuhanyrózsával irányítva, nem elég, legalábbis nekem nem öblítődik le úgy rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!