Erzsebet13 kérdése:
3 honapja hogy kimarad a havim, voltam nogyogyasznal aki azt mondta hogy vagy hamarosan megjon vagy terhes vagyok, az ultrahangon nem latszott rendesen, teszteim negativak lettek. Az lehetseges hogy megis terhes vagyok csak meghalt a magzat?
Figyelt kérdés
azt kimutatna a teszt?2017. ápr. 21. 11:14
1/11 anonim válasza:
Ha meghalt a magzat magyarul elvetéltél volna ömlene belőled a vér....
Talán válts orvost. Nem akarom elhinni hogy egy orvos ilyet mond: " vagy hamarosan megjon vagy terhes vagyok".
mondjuk te se lehetsz egy agytröszt.
2/11 A kérdező kommentje:
nem lehet mindenki zseni, egy ismerosomnek abortuszt kellett csinaljanak mivel a magzat nem elt, es nem is volt spontan vetelese....
2017. ápr. 21. 11:26
3/11 anonim válasza:
Akkor is inkább menj el egy másik orvoshoz és kiderül.
4/11 A kérdező kommentje:
Azt fogom tenni, ha hamarosan nem jon meg....
2017. ápr. 21. 11:32
5/11 anonim válasza:
De a terhességnek lenne esélye? Voltál együtt valakivel védekezés nélkül? Mert ebből nem derül ki sok minden, csak próbálnék segíteni.
6/11 A kérdező kommentje:
eselye nem sok, talan 2x voltunk egyutt a ferjemmel az iden, igaz h nem vedekeztunk. az elso terhessegemnel 2 nap keses utan mar kimutatta a teszt.
2017. ápr. 21. 11:55
7/11 anonim válasza:
Hát erre azt mondom tényleg menj el másik orvoshoz inkább.
Vagy terhes vagy, vagy valami hormon nincs rednben amitől nem jön meg.
8/11 A kérdező kommentje:
1 napja vizes folyasom van, es alhasi gorcsok. hatha elojelek lesznek...
2017. ápr. 21. 12:03
9/11 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszaidat
2017. ápr. 21. 12:10
10/11 anonim válasza:
Akkor lehet ezek előjelek, de akkor se normális hogy 3 hónapja kimaradt. Én azért kivizsgáltatnám.
Minden jót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!