Nem szeretnék menstruálni! Valami ötlet?
6 éve menstruálok, mindig is borzasztóan fájt, már az elejétől kezdve utáltam. Cataflamot szedek az első 2-3 napban, ami nagyon későn hat és akkor sem teljesen, tehát még fájdogál utána. Az lenne a kérdésem, hogy van valami beavatkozás/injekció/tabletta, amivel meg lehetne előzni a menstruációt?
Igen, jól átgondoltan, tudom, hogy ha bármelyiket is bevezetnek ezek közül, később nem lehet gyerekem. Sosem terveztem gyereket, kiskoromban sem voltam az a babázós típus, túl nagy felelősség, nem igazán vannak anyai ösztöneim, undorodom a terhességtől, és egyébként sem szeretem a gyerekeket. Szóval kérlek titeket, kíméljetek az olyan válaszoktól, hogy majd meggondolom magam, és fogadjátok el/tiszteljétek a döntésem! Köszönöm!
17/L
Nincs ilyen opció.
Esetleg ha rák vagy mióma miatt ki kell venni ezeket a szerveidet, akkor.
Menj el nőgyógyászhoz!
Nem mindig természetes, ha ennyire fáj. Lehet pl. endometriózisod.
Remélhetőleg semmi baj nincs, de ebben az esetben írhat neked fel fogamzásgátlót. Sokkal könnyebb utána.
Hasonló gondom volt régen. Volt olyan, hogy egy egész doboz fájdalomcsillapítót bevettem két nap alatt... Aztán szedtem egy évig foggátlót, akkor egyáltalán nem fájt. Abba hagytam a szedését, után fájt, most is, de napi max két fájdalom csillapítóval ki tudom húzni.
Illetve, amikor még nagyon fájt, akkor a nőgyógyász írt fel nekem egy gyógyszert(nem emlékszem a nevére), amit a menstruáció előtti napokban kellet elkezdeni szedni, és mérsékelte a fájdalmat. De ez nem volt olyan hatásos, mint a fogamzásgátló.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!