Megismerkedtem egy lánnyal aki szőrös ilyen tényleg van?
Láttad, hogy van. Hormonzavarosnak sem feltétlenül kell lenni van aki szőrösebb típus, ha pedig világos bőrhöz sötét szőrzet társul akkor nem kicsit feltűnő.
Én is szőrösebb vagyok az átlagnál, szerencsére csak sűrű pihékkel és szőke hajjal párosul
Van ám, sőt képzeld, ha nem borotválkoznának/epilálnának/gyantáznának rendszeresen, akkor majdnem ugyanolyan szőrös lenne a hónaljuk, lábuk, sőt még a fenekük lyukacskája is, mint a pasiké.
Vannak szerencsés alkatok, akik alig pihések, és vannak, akiknek a karjuk, arcuk, hátuk, hasuk is szőrösödik, sőt, a mellbimbó körül is jellemző, és ha sötét, akkor az bizony látszik.
Nem véletlenül tart a nőknek másfél-két óráig elkészülni, ha strandra mennek vagy randira... :)
6: Sőt, gyakori, hogy a egész fenék szőrös.
A láb az ugye alapértelmezett.
Úgy nagyjából a férfiakhoz képest 60-80%-ban szőrösek a nők.
Ezen nem kell meglepődni. Ahogy az előttem lévők is írták, sajnos sötét hajhoz ugye sötét szőrzet társul, na meg ha hófehér bőr van... Nagyon meg tudja ez keseríteni egy nő életét. Az érzékeny bőrről és a szőrtüszőgyulladásról nem is beszélve. Nem könnyű nőnek lenni.
Amúgy meg mindenkinek egytől- egyik az egész testét (talpat és tenyerét kivéve) szőr borítja, van ahol csak apró pihék, van ahol erősebb szőrszálak. Ezt sajnos el kell fogadni, meg valamilyen szempontból ez normális is, hiszen biológia funkciója a védelem káros hatásokkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!