Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megismerkedtem egy lánnyal...

Megismerkedtem egy lánnyal aki szőrös ilyen tényleg van?

Figyelt kérdés
A karján és a hasán volt szőr, és látszott hogy borostás volt az arca. Normális ez? Sosem láttam még ilyet. Ezen kívül szép lány.

2017. jún. 10. 01:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van mindenfelé hormonzavar nőknél, ami szőrösödést okoz, például policisztás ovárium szindróma. Elég súlyos teher ez egy nőnek.
2017. jún. 10. 01:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem minden nőnek szőrös a hasa és a karja....
2017. jún. 10. 01:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
hát egy biztos, ezzel ne bántsd meg vagy ne hívd fel rá a figyelmét szegénynek :)
2017. jún. 10. 02:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Láttad, hogy van. Hormonzavarosnak sem feltétlenül kell lenni van aki szőrösebb típus, ha pedig világos bőrhöz sötét szőrzet társul akkor nem kicsit feltűnő.

Én is szőrösebb vagyok az átlagnál, szerencsére csak sűrű pihékkel és szőke hajjal párosul

2017. jún. 10. 02:09
 5/11 anonim ***** válasza:
A karján majdnem minden nőnek van, csak sokan leszedik, hason pihe előfordul, arcon tényleg valami hormonzavar lehet.
2017. jún. 10. 02:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Van ám, sőt képzeld, ha nem borotválkoznának/epilálnának/gyantáznának rendszeresen, akkor majdnem ugyanolyan szőrös lenne a hónaljuk, lábuk, sőt még a fenekük lyukacskája is, mint a pasiké.

Vannak szerencsés alkatok, akik alig pihések, és vannak, akiknek a karjuk, arcuk, hátuk, hasuk is szőrösödik, sőt, a mellbimbó körül is jellemző, és ha sötét, akkor az bizony látszik.

Nem véletlenül tart a nőknek másfél-két óráig elkészülni, ha strandra mennek vagy randira... :)

2017. jún. 10. 03:17
 7/11 anonim ***** válasza:

6: Sőt, gyakori, hogy a egész fenék szőrös.

A láb az ugye alapértelmezett.

Úgy nagyjából a férfiakhoz képest 60-80%-ban szőrösek a nők.

2017. jún. 10. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:
A bajuszgyanta, bajusszőkítés is egy elég mindennapi, rutin beavatkozás a kozmetikában már kislányoknál is.
2017. jún. 10. 19:28
 9/11 anonim válasza:

Ezen nem kell meglepődni. Ahogy az előttem lévők is írták, sajnos sötét hajhoz ugye sötét szőrzet társul, na meg ha hófehér bőr van... Nagyon meg tudja ez keseríteni egy nő életét. Az érzékeny bőrről és a szőrtüszőgyulladásról nem is beszélve. Nem könnyű nőnek lenni.

Amúgy meg mindenkinek egytől- egyik az egész testét (talpat és tenyerét kivéve) szőr borítja, van ahol csak apró pihék, van ahol erősebb szőrszálak. Ezt sajnos el kell fogadni, meg valamilyen szempontból ez normális is, hiszen biológia funkciója a védelem káros hatásokkal szemben.

2017. jún. 10. 21:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon meglepődtem, sosem láttam még ilyet. Nem kérdeztem semmit tőle erről.
2017. jún. 11. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!