Igaz az, hogy a menstruáló nőket hazaküldi a piercinges?
Figyelt kérdés
Szerdára van időpontom nyelvpiercing szúrásra, de most (szombaton) jött meg (nekem teljesen kiszámíthatatlan a ciklusom, sajnos mindig össze-vissza jön meg, így reméltem, a beavatkozásig nem lesz semmi). Tetoválásom van, arról egyértelműen tudom, hogy menstruáció közben nem szabad csináltatni, mert vérzékenyebb a szervezet. Mi a helyzet a piercinggel? Olvastam, hogy egy piercinges hazaküldte a vendégét emiatt. Ez is a vérzés miatt lehet, vagy esetleg azért, mert érzékenyebek a nők ilyenkor, kevésbé elviselhető a két fájdalom egyszerre vagy maga a gyógyulás lenne lassabb a legyengült szervezet miatt? Hazaküldenének engem is, vagy a saját érdekemben inkább tegyem át másik időpontra? Esetleg a hányingerrel, émelygéssel, szédüléssel függhet össze a dolog? (nálam ezek a tünetek eléggé gyakoriak menstruáció alatt) Nem szívesen raknám át, sikerült találnom egy viszonylag nyugis hetet, amikor a gyógyulásra tudok figyelni, és időpontot is nehéz volt találni (és talán jobb is túl lenni minden problémám egyszerre talán). Vélemények, tapasztalatok?
Nekem egyszer szalazott szemoldok tetovalast csinaltak mensi elott par nappal. Hat borzasztoan fajt, nagyon erzekeny olyankor mindened belertve a bort is.Pedig nekem meg meg sem jott akkor. Ez csak korrekcio volt, amikor eloszor csinaltattam mensi utan, nem fajt egyaltalan. En a helyedben at tettetnem, hidd el megeri.
2017. jún. 9. 23:32
2/6 anonim válasza:
Persze majd a piercinges kérdezgeti hogy megvan-e...
A fájdalom relatív... lehet az előző hozzászólót egy méhcsípés is leterítené.
Egy pillanatig tart egy nyelvpiercing szúrás.. ha nem vagy nagyon nyafi akkor megcsinálhatod.
2017. jún. 9. 23:38
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam "nyafinak", 10 évig élsportoló voltam, és sok mindent kellett kibírnom, viszont menstruáció alatt a hormonjaim simán elérik, hogy 2-3 havonta hőemelkedésem legyen, és az első órákban hideg verejtékkel, remegve szaladjak a wc-re hányni :D Bár ezek csak az első napok, szerdára már csak elmúlik.
2017. jún. 9. 23:48
4/6 A kérdező kommentje:
(Egyébként magától a szúrástól nem tartok, úgy is lefújják érzéstelenítővel + fájdalomcsillapítót a görcsök miatt amúgy is szedni fogok. Az már kevésbé lenne jó, ha hosszabbodna a gyógyulási folyamat, mert teljesen leszedálom a szervezetem... És azért a nyelv feldagadását nehezebb elviselni, mint pl. egy köldök esetében.)
2017. jún. 9. 23:58
5/6 anonim válasza:
Menstruáció alatt vérzékenyebb a szervezet, műtéteket is átütemeznek emiatt. Azt nem tudom, érzékenyebb-e a bőr, nekem nem szokott az lenni, de ha egyébként is szenvedsz, akkor szerintem ne tetézd ezzel.
(off: nem tudom, mennyi idős vagy, de a rendszertelen ciklust ki kellene vizsgáltatni. ne érd be azzal, hogy csak felír rá egy fogamzásgátlót, mert az tüneti kezelés. kiderülhet, hogy van valami hormonzavarod, ami esetleg a fájdalmas görcsöket is okozza, mert a közhiedelemmel ellentétben az sem normális. és ezek később hatással lehetnek a gyerekvállalásra is.)
2017. jún. 10. 02:41
6/6 anonim válasza:
Kedves masodik eleg nagy hulyeseg egy tetovalast osszehasonlitani egy mehcsipessel. Ezen az oldalon csak olyan valaszokat lehet adni, hogy egybol masok felett ismeretlenul is itelkezni kell? A kerdezo velemenyeket, tapasztalatokat kerdezett. Leirtam az enyemet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!