Hol lehet a legolcsóbb tampont kapni?
Figyelt kérdés
Illetve rosszabbak-e ezek bármivel, mint pl az OB?2017. jún. 5. 15:52
1/10 anonim válasza:
100-as boltban lehet kapni olcsóbb tampont, de hidd el nagyon nem éri meg. Nagyon hamar megszívja magát és szivárog. Az ob hiába borsos árú, de sokkal komfortosabb, kifizetődőbb.....
2/10 anonim válasza:
Én a rossman saját márkását használom,azt a fajtát amihez van applikátor és nekem bevált. Sokkal olcsóbb mint a tampax vagy az ob és ugyanolyan jó.
3/10 anonim válasza:
Én az olcsókat egyáltalán nem tudom felrakni, nem csúsznak. A Naturellát mondják, hogy jó, de azt meg nem merem, mert illatos.
4/10 anonim válasza:
Én Siempre-t használok, LIDL-be lehet kapni. 24 db 300Ft. Nem folyik mellette ki, jól felhelyezhető, nem foszolódik mint a drága OB. Bátran ajánlom!
5/10 anonim válasza:
Teszkó gazdaságos családi kiszerelés, a teszkóban.
6/10 anonim válasza:
Ob rendszeresen akciós a dmben ill a müllerben, teszkóban is
Nekem az olcsók mind átáztak hamar
8/10 anonim válasza:
Naturella ob es pamina vagy a dm es a rossmann sajat markasai. Egy része sajat masik baratnok tapasztalata. Ezen be spórolj. Az illatosított naturellanak én bem is erzek semmi illatat meg hasznalatlanul se, es meg nem volt tole semmi bajom nekem bevált. A pamina azt regen hasznaltam nem volt semmi gaz sima tampon volt. De az ob most nagyon megtetszett a csúszós borítása miatt. Ha mar nincsen sok vissza ob ha az elejen vagyok naturella.
9/10 anonim válasza:
Otthon Lidleset használtam, itt kinn Aldi sajátmárkásat, de semmi különbséget nem tapasztalok (csakhogy árban sokkal olcsobb, amit vettem 1,5 frankért, fél évre legalább elég).
10/10 Metionin válasza:
Eurós boltokban vannak de azok nekem hamar átáztak. Ráadásul én tényleg csak az igazán minit tudom felhelyezni, a többi nem megy fel, így az ob mini az egyetlen, ami eléggé kicsi a "méretemhez" és nem is ázik át egy órán belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!