Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most miért jött meg újra?

Most miért jött meg újra?

Figyelt kérdés

Szerdán jött meg, elég nagy mennyiség volt az első napban. Itt szólok is, hogy ha valaki nem bírja az ilyesmit az ne olvasson tovább, kicsit undi :)

Szóval megjött, görcsöltem meg minden olyan volt mint lenni szokott. Tegnap délután már tampont se raktam be, fürdés közben nagyon minimális vért láttam és reggelre is tiszta volt a betét, semmi nem volt rajta. De gondoltam, hogy attól még nem múlt el, éjszaka kevesebb vérzés van amúgy is. Na ma reggel együtt voltunk a barátommal, számítottam vérre és volt is friss vér. Azt hittem csillapodni fog mert úgy szokott lenni de helyette egész nap vérzek viszont már darabkák is vannak benne megint. Az előbb fürödtem és annyi vér meg olyan darabka jött mintha kb a második napon lennék plusz reggel is görcsöltem meg most is. Mintha újra megjött volna. Most fürdés közben "kimostam" magam, ugyanúgy görcsölök de kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Most újra megjött volna vagy mi? Pedig holnap vagy holnapután kéne, hogy elmúljon.

2017. máj. 28. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nem megjött újra, hanem most jön ki aminek még ki kell jönnie. Velem is volt ilyen már (igaz nem ennyi vérrel mint amennyit te leírtál), amíg nem múlik mostmár ne szeretkezz a barátoddal, de semmi baj nincs, ne aggódj el fog múlni.
2017. máj. 29. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!