Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szexuális jellegű problémám...

Szexuális jellegű problémám van. Mit lehet tenni túlzott nedvesedés ellen?

Figyelt kérdés

A párom tapasztalt, nagyobb méretű, vastagabb férfiassága van és így is alig érzem (az előző és egyben első páromnál sem éreztem semmit).

Ha ujjazni kezd, ill. beteszi a péniszét, amikor még nem vagyok nedves, akkor hihetetlenül jó érzés, de !5-10 másodperc! után már nem érzek szinte semmit, annyira benedvesedem.

Ezt ő is mondta, hogy ilyenkor már ő is alig érez bármit a nedvességen kívül - és hogy ezt még egy nővel sem tapasztalta.

Kipróbáltunk már sok dolgot, de egyik sem vált be.

A hüvelyemet az egész szeretkezés alatt összeszorítom, neki így jobb, de én még mindig alig érzem a sok nedvesség miatt.

Kipróbáltunk különböző méretű és funkciójú vibrátorokat is, de szintén semmi hatás, még kevesebbet is érzek - rotáció, vastagság, kialakítás.

A pózok váltogatása sem javít túlzottan.

Eddig az egyetlen dolog, amivel egy kicsit jobban éreztem, az az óvszer volt.

Van/volt valakinek hasonló jellegű problémája? Hogy oldottátok meg?

Előre is köszönöm a válaszokat!

(Azért ebbe a kategóriába tettem a kérdést, mert megértő és segítő jellegű hozzászólásokat szeretnék.)

(20/N, 24/F)

2017. máj. 28. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Ez elsősorban a vékonyabb farokkal rendelkezők fő gondja, a hossz itt mit sem ér. Lehet rajta segíteni kegel gyakorlatokkal, és néha óvszerhasználattal.
2017. máj. 28. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a túlzott nedvesség a gond okozója, ha mégis, azon max. hormonszedéssel lehetne változtatni, amitől óva intelek.

A hüvelyed érzékenységét intimtornával (Kegel gyakorlatoknál speciálisabb, pl. Kriston tornával) tudod fokozni, illetve az izontónust is, ez mindkettőtök élményét fokozná.

2017. jún. 2. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:

fel kell itatni (papírzsepi) a nedvet, és folytatni :)

pózokat kell keresni, hátha van olyan testhelyzet, ahol erősebben érződik az inger.

ha a párodnak nincs az az érzete, hogy kevés inger éri őt, akkor ez a dolog nem arról szól, hogy tág lennél, csak nálad van "túlsíkosodás" (nem tudom, van-e ilyen szó, én most ezt használnám)

szóval néha itatgasd fel - törölköző legyen kéznél, hátha segít.

vizes környezet is segíthet (szex a kádban, szex a vízben - csak mások meg le lássák ;) )

nálam az ilyen csutakos időszak az elején volt, mikor még nagyon bezsongtam :) aztán rendeződött a dolog :)

2017. jún. 3. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!