Összeszűkült hüvely és darabos váladék?
Múlt héten kezdődött a dolog, nem működött a szex. Az első centi sem ment be (nem vagyok szűz), annyira fájt a behatolás, mintha egyszerűen összement volna a vaginám. Aztán pár nappal később lett furcsa hüvelyváladékom, de bugyin nem látszott csak ha az ujjammal próbáltam benyúlni (ami akkor még sikerült), azon vettem észre hogy nagyon furcsa odabent, és a váladék benne szagtalan, de több és darabos...
Dokihoz még nem tudtam menni de azt mondta gomba lesz, tegnap óta kezelem Canestennel napi 2-szer. Nem csípi, nincs tőle semmi bajom. A szúró fájdalom csak néha jelentkezik, viszketés max 1-szer a hét során...
Viszont ma még az ujjam sem fért be, mintha teljesen összeszűkült volna a hüvelyem.
Ha van ötletetek, kérlek segítsetek!
Vegyél indikátorpapírt vizes oldatokhoz. Vegyél ki hüvelyváladékot és kend rá!
A PH megmondja, van-e fertőzésed és az bakteriális-e vagy gombás és milyen súlyos.
A fiútól kaptad akkor, ha van valami.
Ezért inkább bőrgyógyászatra vagy urológiára menjetek, ott együtt tud kezelni titeket ugyanaz az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!