Mennyit késhet maximum?
Figyelt kérdés
3 hete együtt voltam a barátommal, gumival védekeztünk. Most viszont 3 napja késik és kezdek aggódni, mivel általában pontosan szokott megjönni. Ugyanakkor most érettségiztem, a stressz tudom, hogy befolyásolhatja, de mégis aggódok kicsit. mit tegyek?2010. máj. 17. 09:14
1/6 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy mennyit késhet. Vegyél egy tesztet, 3 hetes terhességet már kimutat. Jobb tudni az igazságot, mint idegeskedni, főleg érettségi előtt.
Meg több időd van gondolkodni, megtartod-e a babát. És ha meg akarod tartani, már mostantól jobban tudsz vigyázni rá.
2/6 A kérdező kommentje:
nem akarok babát! Amúgy ha terhes lennék nem kéne valamit éreznem? már úgy értem, nem voltam rosszul egyszer sem vagy ilyesmi, nem érzem furán magam.
2010. máj. 17. 09:24
3/6 anonim válasza:
Van aki egyáltalán nem érez semmit a 9 hónap alatt
van aki 8-10 hetesen egy kis hányingert
ez változó
4/6 anonim válasza:
Ha időben felvette a gumit, és nem szakadt ki akkor nem lehetsz terhes
5/6 anonim válasza:
Pár napos késés még semmi,előfordul. Lehet,hogy a stressz okozta,ilyenkor akár 1-2 hetet is késhet.
De azért hogy ne idegeskedj, valóban érdemes tesztet venned, bár ha védekeztetek, nem valószinű, hogy terhes vagy.
6/6 anonim válasza:
szia. gumi mellett gyakorlatilag elhanyagolható az esélye, hogy teherbe ess. ne idegeskedj. nekem is késett anno, 4 napot:) érettségi alatt... mindig 28 napos, most is visszaállt. semmi baj sem lesz. de tesztelj, hogy megnyugtasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!