Fogad ilyen esetben a nőgyógyászat? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Kb.. 3 éve szedek fogamzásgátlót és eddig semmi ilyen tünetet nem tapasztaltam. Menstruáció előtt egy héttel enyhén vérezni kezdtem, inkább vizeletnél látszik jobban. Ez tegnap óta tart. Ma reggel óta görcsölök is és enyhén szédülök.2017. máj. 22. 18:05
1/4 anonim válasza:
Persze hogy fogad, ne késlekedj minél előbb orvos!
2/4 anonim válasza:
Védett rendesen? Nem hagytál ki szemet, vagy nem ütötte valami a hatását?
3/4 A kérdező kommentje:
Második: Soha nem hagytam ki egy szemet sem, na meg elég kevés a valószínűsége, hogy terhes lennék. Ahogy észrevettem, már szinte olyan mintha megjött volna, pedig soha nem fordult még elő, hogy hamarabb megjött volna amióta szedem a gyógyszert.
2017. máj. 22. 20:12
4/4 anonim válasza:
Rengeteg más oka lehet sajnos a vérzésnek,véres vizeletnek. Menj el orvoshoz nyugodtan sőt erősen ajánlott! Hidd el ő majd tudja,hogy mit nézzen és hogyan ilyen esetben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!