Anti-Candida teát próbáltátok már?
Hüvelygomba ellen. És ha igen, használt? Ha nem, akkor mi használt?
(Az "amit az orvos felír, azt használd, ne kísérlezezz, menj nőgyógyászhoz" hozzászólások megelőzése érdekében: Azzal kezdtem az egészet.)
Azért tér vissza, mert az egész szervezetedben el van szaporodva. Kitartóan kell diétázni, semmi cukor, semmi élesztő, semmi finomított és gombairtózni.
Diflucan gyógyszer használt + diéta, ami már életmód lett.
2: Olyan gyógyszert szedtünk mi is, csak elsőre én nem vehettem be, csak a párom (orvos így írta elő, a szoptatás miatt), én hüvelykúpot használtam. Elmúlt. Utána jött egy Sumetrolim-kúra, amint a végére értem, jött vissza a dolog. Újra kaptunk gyógyszert, már nem szoptatok. Ez 4 db-os, 1-1et vettünk be, másik fele jövő héten.
(Írtak még fel egy kúpot, de azt nem váltom ki, terhesség alatt 3x használtam, eredménytelenül. Most tünetre Borax Glicerint használok teafaolajjal, tamponra, kezd javulni, meg a cukrot igyekszem csökkenteni, bár teljesen kiiktatni most nem sikerült még. 1x már igen, de akkor fogyás céljából 6 éve...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!