Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A koromhoz képest túl nagy...

A koromhoz képest túl nagy mellem van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 11 éves vagyok és van egy problémám, túl nagy a mellem. Lehet hogy mások örülnének neki de én egyáltalán nem szerettem/szeretnék ekkora ciciket...

Az osztályban rajtam kívül van még egy lánya akinek hasonló de neki kisebb. Annyira utálom amikor tesin futok és lötyög. Meg ez miat kicsufolnak :( Meg egyszer a lányok eről beszéltek hogy hogyan lehet ekkora mellem.

Nagyon rossz érzés

Nem rég elkezdtem sportolni hátha lefogyok és nem lesz akkora de nemtudom hogy ilyen korban lehet e kondizni addig maradok a futásnál. Kérlek segítsetek köszönöm a válaszokat!

Bocsi a helyesírási hibákért

2017. máj. 11. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Hordj jó melltarókat, sportoláshoz sportmelltartót is. Am mekkora, ha szabad kérdeznem?
2017. máj. 11. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Egy 11 éves nem fogalmaz így. ;)

Lajos, te pedofil állat!

2017. máj. 11. 21:19
 3/9 A kérdező kommentje:
11 vagyok és júniusban leszek 12
2017. máj. 11. 21:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet
2017. máj. 11. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Pontosabban miben segítsunk?

11/l pont juniusban 12

2017. máj. 11. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Örülj neki, ez később óriási előny lesz. A többi lány, meg mind irigyli, hidd el. Ha elkezdesz fogyni, az csak árt (kisebb lesz, ami már rossz, ráadásul lógósabb is)
2017. máj. 12. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Miért ? Milyen méretű melltartót hordassz ?
2017. máj. 12. 18:41
 8/9 anonim ***** válasza:
65%

6#

Én kismellűként nem érzem magam hátrányban egy nagymellűvel szemben. ;) Sőt! Nagyon nem.

Szóval nem kellene hülyeségeket beszélni itt. Vagy te talán egy nő értékét a mellében méred?

2017. máj. 12. 19:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy fogysz, nem lesz sokkal kisebb a melled. Nem tehetsz róla, hordj melltartókat.
2018. máj. 13. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!