Segítség! Nagyon meg vagyok ijedve! Lehet, hogy terhes vagyok?
Azért nem jön meg, mert ilyen hülyeségeken agyalsz, és azért fáj a hasad meg a melled, mert meg fog jönni. Attól, hogy megujjaz nem fogsz teherbe esni, főleg úgy, hogy jóval előtte verte ki magának (feltételezem az egyik mondatodból, hogy nem is láttad, nem voltál ott). A spermák levegőn percek alatt elpusztulnak, meg valószínű azóta még kezet is mosott (vagy koszos kézzel ujjazott meg??). Szóval szerintem először kicsit olvass utána a dolgoknak, és úgy kezdj el idegeskedni, mert így nem fog megjönni...
20/L
"Jaj hagyjuk már, minek tesztet vennie?"
Egyrészt azért, mert bármilyen kicsi rá az esély, nem zárható ki a terhesség.
Másrészt nem árt vele semmit, csak rá kell pisilni.
Harmadrészt pedig legalább megnyugszok, és nem idegesíti magát rajta még két hétig
Nah pontosan ezért kell teszt.
Nem is értem eddig miért nem vett....
Akármilyen hihetetlen, senki nem lát bele a méhedbe. Lehet, hogy csak a stressztől késik, vagy még be sem állt normálisan, de lehet, hogy nem voltatok elég figyelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!