Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség! Nagyon meg vagyok...

Segítség! Nagyon meg vagyok ijedve! Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves vagyok. Tegnap írtam, hogy nem jön meg már 3 hete menzeszem. Néha fáj alul egy kicsit a hasam, és nagyon érzékeny a mellem, fáj és feszül már egy hete. Még szűz vagyok, de a barátom már párszor mEgujjazott. Attól félek, hogy talán spermás volt az ujja, vagy nem iS tudom. Attól félek, hogy elŐtte maszturbált és talán olyan volt neki, mikor ujjazott és moSt terhes lettem. Mit tegyek? Vagy lehet h csak spontán késik? De akkor miért fáj a mellem már egy hete? jAJJ SEGÍTSETEK KÉRLEK! a VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZSÖNÖM
2010. máj. 16. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
azért késik mert bevagy pánikolva !!!!!! Nyugodj le és meg fog jönni
2010. máj. 16. 09:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Azért nem jön meg, mert ilyen hülyeségeken agyalsz, és azért fáj a hasad meg a melled, mert meg fog jönni. Attól, hogy megujjaz nem fogsz teherbe esni, főleg úgy, hogy jóval előtte verte ki magának (feltételezem az egyik mondatodból, hogy nem is láttad, nem voltál ott). A spermák levegőn percek alatt elpusztulnak, meg valószínű azóta még kezet is mosott (vagy koszos kézzel ujjazott meg??). Szóval szerintem először kicsit olvass utána a dolgoknak, és úgy kezdj el idegeskedni, mert így nem fog megjönni...

20/L

2010. máj. 16. 09:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Hú kicsit megnyugodtam, köszönöm szépen! Nem, nem láttam, hogy maszturbált volna. Úgy, h remélem semmi gond, hisz még szűz vagyok..tényleg elég abszúrd lenne. csak nagyon paranoiás vagyok, már fél éve együtt vagyunk és nem merek lefeküdni vele, mert tudom (természetesen csak védekezve), hogy utána állandóan azon paráznék, hogy nehogy terhes legyek:S
2010. máj. 16. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:
16 éves vagy!Lehetne annyi eszed,hogy veszel egy tesztet a gyógyszertárba-tescoba-rossmanba!
2010. máj. 16. 09:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom miért késik, már egy éve szinte napra pontosan jött meg.
2010. máj. 16. 09:21
 6/8 A kérdező kommentje:
vegyek tesztet? :-O
2010. máj. 16. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Jaj hagyjuk már, minek tesztet vennie? Egyszerűen csak fél, szűz lányoknál érthető. Én is mikor fiatalabb voltam, mindig féltem, de aztán rájöttem, hogy nincs miért. :) Nyugi, meg fog jönni, csak ne idegesítsd magad. Én úgy se lettem terhes, hogy fogamzásgátló szedése közben antibiotikumot szedtem (ami gyengítheti a fogamzásgátlót). Meg volt olyan is, hogy belém élvezett a srác többször is, akkor még nem szedtem fogamzásgátlót (igaz, menstruáltam épp, de lényegtelen). Most ezt nem azért írom le, hogy példát kell venni erről, csak azt akarom vele mondani, hogy így, ahogy nálatok történt, tuti nem estél teherbe :)
2010. máj. 16. 09:32
 8/8 anonim ***** válasza:

"Jaj hagyjuk már, minek tesztet vennie?"

Egyrészt azért, mert bármilyen kicsi rá az esély, nem zárható ki a terhesség.

Másrészt nem árt vele semmit, csak rá kell pisilni.

Harmadrészt pedig legalább megnyugszok, és nem idegesíti magát rajta még két hétig

Nah pontosan ezért kell teszt.

Nem is értem eddig miért nem vett....

Akármilyen hihetetlen, senki nem lát bele a méhedbe. Lehet, hogy csak a stressztől késik, vagy még be sem állt normálisan, de lehet, hogy nem voltatok elég figyelmesek.

2010. máj. 16. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!