Kinek milyen korán kezdet a cicije fájni, nőni, feszülni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy ez milyen korán(2-3 hét) kezdődik?Vagy talán később(4 hét)?2010. máj. 15. 15:49
1/3 anonim válasza:
Ez most menstruációs mell fájásra vonatkozik v. simán hogyan fejlődik?
Ha biológiai értelembe kérded,akkor 8 évesen kezdett nőni,fejlődni,11 évesen már eléggé látszott és topokat hordtam.És 11 évesen már mensim is volt rendszeresen,de a mell feszülése csak 15 évesen kezdődött és az sem rendszeresen,néha feszül,néha nem a mensim előtt 1 héttel jelentkezik,de volt hogy csak a mensim közben a 2-4.napon,szóval erre nincs rendszer.Van akinek mindig fáj egy kicsit ha havija van,valakinek meg egyáltalán sem,sőt valakinek ilyenkor nő egy kicsit.
2/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszi a választ!Én fogalmaztam rosszul!
A terhesség kezdetére gondoltam:)
2010. máj. 15. 16:57
3/3 anonim válasza:
Sajnos erre nem tudok válaszolni még nem voltam terhes,de szerintem ez is ember függő.Szóval terhes vagy,gratuálok és szép,egészséges babát kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!