Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért így nő a mellem?

Miért így nő a mellem?

Figyelt kérdés
Kb. 2 éve megnőtt a mellem de nem lóg még éppen csak hogy kidomborodik egy kicsit még egy kicsit szélén van be fog állni a normális formájába fog még nőni?

2017. máj. 1. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális! Minden nőnek így nő. :D
2017. máj. 1. 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Na és elfelejtettem 12 éves vagyok
2017. máj. 1. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne a mostani melleket vedd alapul ami push-uppolt és photshoppoltak, meg műmellek.

A normális mell olyan, mint a tiéd, és még csak most kezdődött, alakulóban van.

Kb. Húszon egy pár évesen alakul ki a végleges formája és nagysága, húszon év elején. Van időd.

2017. máj. 1. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Hízni se felejtsél el, 50-60 kg-os "nőnek" nem nagyon lesz melle. Normál testsúly és alkat 60 kg fölött kezdődik, olyan kb. 65 kg a normális és közepes alkat egy tök mindegy hány centis nőnek. Csak a mostani eldurvult világban torzultak el a méretek gyerektestre. Ilyenkor jön a mellek felcsapatása, otromba műmell formájában. Hát nem. Nem ez a megoldás, hanem az, hogy normális alkatú nők legyenek végre! Ne nyüzüge, gyerektestek! Meg ne izmos férfitestűek! Nők! Ez az elsődleges! Egy ilyen normál alkatnál pedig minden nőnek van és lesz melle! Természetes, és normális.
2017. máj. 1. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem egészen értem a megfogalmazásod,de még csak most kezdett el nőni,légy türelemmel.Minden nőnek egyik másabb mint a másik melle.A húszas éveid közepéig nőhetnek.
2017. máj. 2. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!