Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek terhes?

Zitalevi kérdése:

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok eddig kb 4 szer feküdtem le a barátommal mindig védekeztünk,sose szakadt ki.Egyszer voltam nőiorvosnál ő nem mondott semmit,előtte pár nappal feküdtünk le és még utánna is 2szer

Mindig össze vissza jön meg de már elég régóta nem volt és kezdek félni már, 4 tesztet csináltam mind negatív lett.A melleim nagyon fájnak,a hasam néha és már 4 napja midig olyan érzésem van,hogy meg kéne jönnie.Fehér folyásom is van és néha csíp amikor pisilek.Lehetek terhes?

2017. ápr. 29. 15:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló mellett nem lesz menstruációd. Az kikapcsolja, és egy mű ciklust hoz létre mű vérzéssel (megvonásos vérzés). Tehát csak elfedi a problémát, de nem oldja meg. És a nagyobb baj az, hogy ha abbahagyod, ugyanolyan xar lesz a ciklusod, mint előtte (gyerekvállalásnál gond lehet). Szóval először rendbe kellene tenni a hormonjaidat egy endokrinológussal, és csak utána fogamzásgátlózni, ha már amúgy is rendszeres a menstruációd.
2017. ápr. 29. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
A saját testeddel nem vagy tisztában,de már szexelsz. Gratulálok. És az ilyen gyakorlatilag gyerekek tartják magukat érettnek a szexhez.
2017. ápr. 30. 10:22
 13/13 anonim válasza:

Már nem azért. De 16 vagyok és másfél éve szedem a fogamzásgátlót, sőt csakhogy felforrjon a fejetek.15voltam amikor elvesztettem.mindenkinek a saját maga dolga hogy mikor adja oda a testet egy fiúnak. Szerelmes, jól érzik magukat. A 16 az nem fiatal. Főleg manapság. Nyilván 40eve az volt. Inkább a kérdésére adjátok normális választ minthogy belekottok a magán életébe.

Egyébként nem lehet terhes. Felfazott, vagy elkapott valami bakteriális fertőzést.

2019. jan. 11. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!