Lehetek terhes?
16 éves vagyok eddig kb 4 szer feküdtem le a barátommal mindig védekeztünk,sose szakadt ki.Egyszer voltam nőiorvosnál ő nem mondott semmit,előtte pár nappal feküdtünk le és még utánna is 2szer
Mindig össze vissza jön meg de már elég régóta nem volt és kezdek félni már, 4 tesztet csináltam mind negatív lett.A melleim nagyon fájnak,a hasam néha és már 4 napja midig olyan érzésem van,hogy meg kéne jönnie.Fehér folyásom is van és néha csíp amikor pisilek.Lehetek terhes?
Már nem azért. De 16 vagyok és másfél éve szedem a fogamzásgátlót, sőt csakhogy felforrjon a fejetek.15voltam amikor elvesztettem.mindenkinek a saját maga dolga hogy mikor adja oda a testet egy fiúnak. Szerelmes, jól érzik magukat. A 16 az nem fiatal. Főleg manapság. Nyilván 40eve az volt. Inkább a kérdésére adjátok normális választ minthogy belekottok a magán életébe.
Egyébként nem lehet terhes. Felfazott, vagy elkapott valami bakteriális fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!