Lehetek terhes?
16 éves vagyok eddig kb 4 szer feküdtem le a barátommal mindig védekeztünk,sose szakadt ki.Egyszer voltam nőiorvosnál ő nem mondott semmit,előtte pár nappal feküdtünk le és még utánna is 2szer
Mindig össze vissza jön meg de már elég régóta nem volt és kezdek félni már, 4 tesztet csináltam mind negatív lett.A melleim nagyon fájnak,a hasam néha és már 4 napja midig olyan érzésem van,hogy meg kéne jönnie.Fehér folyásom is van és néha csíp amikor pisilek.Lehetek terhes?
1. Bocs de semmi közöd a magáneletemhez, de 17 leszek pár hónap múlva, 8 hónapja együtt vagyunk,előtte 4 évig barátok voltunk.
2. Több mint 2 hét
Csak azért kérdeztem mert 2 hét után már hiteles eredményt mutat a teszt.De akkor nem vagy terhes.
Dokinál egyébként azért voltál mert rendszertelen a mensid?
FOgamzásgátló 16 évesen? Nem ebben a korban születnek azok az annyira komoly kapcsolatok, ahol erre szükség lenne.
Amúgy ezt a kérdés miért nem otthon teszed fel megbízható környezetben? Biztos megdícsérnének ,hogy 16 évesen már aktív nemi életet él.
Ha fáj és csíp a pisilés, akkor menj el orvoshoz, mert az nem normális. Valószínűleg valamilyen fertőzést szedtél össze.
Egyébként ha eddig se volt pontos a menstruációd, ne várd, hogy egyből pontos lesz. Ehhez évek kellenek. És szerintem nem kellene addig fogamzásgátlót szedned, amíg nem állt be a ciklusod. Még változik a tested, én ilyen fiatalon nem kavarnám meg hormonnal.
Ha rendesen használtátok a gumit, akkor terhes biztosan nem vagy.
Tudják,hogy lefekszünk mert én mindent megbeszélek az anyukámmal.De nem az kérdeztem,hogy le kéne e feküdnünk vagy nem,mert ez nem idegenek döntése hanem az enyém.
A fogamzásgátlót is anykámmal voltam íratni.Az orvos azt mondta,hogy rendszeres lesz tőke a ciklusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!