Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik fájdalomcsillapító jó...

Melyik fájdalomcsillapító jó húgyhólyag fájdalomra?

Figyelt kérdés
1 éve szenvedek húgyhólyag problémákkal ami a női szerveimre is kihatnak. Az orvosok nem igazán találják a betegségokát. Amit mondtak fájdalomcsillapitót az nem használt. Valaki esetleg tudna vénynélkül kapható ilyen fájdalomcsillapítót?
2017. ápr. 28. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt te enyniben hagyod??????

Menj el másik orvoshoz! Mi az hogy nem találjék az okát. Ki kéne vizsgálni rendesen hogy mi a bajod.

Nekem is volt ilyen és a nőgyógyász azt mondta húgyhólyag gyulladás. Kaptam antibiotikumot nem voltjó. Kiderült be van gyulladva a méhem.....

Szerintem ezzel ne szórakozz.

2017. ápr. 28. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Én félévig szenvedtem hólyaghuruttal. Ha neked is ez a problémád tudok segíteni.

Vizelet vizsgálatod volt már? Mennyi volt a fehérje benne?

2017. ápr. 28. 15:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szórakozok ezzel. A város minden orvosánál jártam már. Magánorvosnál is voltam. Mintát is vettek semmit nem találtak. A hólyagommal sem találtak semmi próblémát. Ultrahangon is voltam már ahol a női szerveimet nézték és semmit nem találtak. De a fájdalmaim megvannak
2017. ápr. 28. 15:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Voltam vizelet vizsgálaton igen a fehérje nem tudom mennyi volt benne de azt tudom hogy mindent rendbe találtak
2017. ápr. 28. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:

A fájdlomcsillapítók többsége az agy fájdalomközpontjára, vagy az idegekre hat, tehát a fájdalom helyétől függetlenül csillapítja a fájdalmat.

Próbálj úgy fájdalomcsilapítót venni, hogy több különböző hatóanyagút (aspirin, cataflam, algoflex), és ezek nem ütik egymást, be lehet őket egyszerre venni.

2017. ápr. 28. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne a húgyhólyagra koncentrálj! Szerintem nem attól van. Az alhas más miatt is fájhat. Ha ragaszkodsz az elméletedhez keress egy urológust.
2017. jún. 27. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!