Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Térdízület gyulladásra van...

Térdízület gyulladásra van valamilyen erős fájdalomcsillapító?

Figyelt kérdés

Voltam dokinál, térdkalács gyulladásom van, írt Aflamint meg Ketodexet, de semmit nem használt, meg el is fogyott...valamilyen erősebb nincs esetleg? Nem baj, ha vényes, akkor íratok olyat a dokival..csak használjon.

18/l

2017. febr. 15. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapítónak a Flector granulátum vált be, vényköteles.
2017. febr. 15. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem ínszalag gyulladásom volt. Aflamint írtak fel rá, de azt nem bírta a gyomrom. Végül Flector tapaszt használtam, az segített.
2017. febr. 15. 14:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Es ezek a Flectoros cuccok csak tüneti kezelésre vannak vagy meg is szüntetik a problémát?
2017. febr. 16. 07:24
 4/8 anonim ***** válasza:
a Flector gyulladáscsökkentő is, elvileg megszünteti a gyulladást, a kérdés, hogy mitől gyulladt be a térded. Sokszor csak "így jön ki" valami más probléma
2017. febr. 16. 07:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Futastol gyulladt be.
2017. febr. 16. 11:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Patella gyulladás.
2017. febr. 16. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:
ennyire már nem értek hozzá, sajnálom :(
2017. febr. 16. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

Ha 3-4 nap gyulladáscsökkentő szedése után nem csökkennek a panaszok, akkor a továbbiakban fölösleges terhelés a szervezet számára a gyógyszerelés.

A térdkalács gyakorta mozdul ki a megfelelő mozgástengelyéből és így okozza a kellemetlen tüneteket. Egy gyógytornász ezt meg tudja vizsgálni és segíteni is tud rajta, méghozzá jó esélyekkel hatásosabban, mint a gyógyszer.

Üdvözlettel,

Szabó Klára - gyógytornász

2017. febr. 23. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!