Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megnőtt az alhasam mert...

Megnőtt az alhasam mert mostanában nem járok sportolni de nagyon durván világéletemben sportoltam és nem hiszem hogy pár hónap alatt ennyire elhíztam volna?

Figyelt kérdés

Azt olvadtam hogy van valamilyen olyan betegség hogy a petefészek elváltozik és ez attól is lehet... tudtommal csládomban nem volt ilyene senkinek... nem tudom hogy mitől lehet először meg szeretném itt kérdezni mielőtt el megyek orvoshoz . MONDJUK LEHET HOGY FÖLÖSLEGESEN AGGÓDOK mert csak kicsit többet kéne mozognom

Válaszokat köszönöm

13/L

2017. ápr. 25. 17:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Hány centi magas vagy? Hány centi a derekad? És a csípőd? Jött fel rád plusz kiló?

Információ híján nem nagyon tudok semmit mondani. De ha írsz, akár privátot is, akkor lehet tudok segíteni.

2017. ápr. 26. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!