P2-3, HPV infekció jele. Gyulladás,3 hónap múlva kontroll. nagyon megijedtem. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
10 hónappal ezelőtt rákszűrésem eredménye: P2 HPV gyanú
5 hónappal ezelőtt: P2
4 Hónappal ezelőtt: P1 (másik orvosnál)
2 hónappal ezelőtt: P2-3 HPV infekció jelei, gyulladás (3. orvos)
(ja és érezhetően valami érdes dolog van a méhszájamon)
Ez a harmadik orvos nagyon "szépen" kioktatott, hogy máshol nem csinálják jól a rákszűrést (ezért van olyan sok rákos beteg), nem nézik meg, hogy esetleg egy elváltozott területről vegyenek kenetet, hanem lehet, hogy egy teljesen épről. És csak ő körültekintő stb. ja és hogy rendszeresen műt fiatal lányokat rákmegelőző állapotban.
(22 éves vagyok)
2017. ápr. 11. 14:56
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudtam hogy a p2 teljesen normális!! Nekem is p2 lett legutóbb, azt mondták hogy semmi baj nincs.
2/4 anonim válasza:
Én visszamennék valamelyik előző orvoshoz, esetleg még egy negyedikhez is. De ez én vagyok, nem bíznék egy ilyen orvosban. Mi van akkor, ha indokolatlanul műt meg ennyi fiatal lányt?
3/4 anonim válasza:
P2-vel nincs gond, az a jo eredmeny, de szerintem nem egeszseges ilyen gyakran rakszuresre jarni. Minimum 3 honapnak el kell telnie a ket vizsgalat kozott, kulonben serulhet a ham es az is okozhat rossz eredmenyt. (Nekem a nogyogyaszom mondta.) Muteni csak akkor szoktak, ha KET alkalommal lett rossz az eredmeny (nem feltetlenul egymast kovetoen). Engem azt hiszem ket P3 utan mutottek, ami helyes dontes volt, ugyanis a mutet napjan mar LSIL CIN1 volt az eredmenyem, a doki szavaival elve "egy lepessel a rak elott" voltunk. Rovid mutet volt, konizacio, kovetkezo eredmenyem ismet P2 lett, most varom a legujabbat. Ha ugy alakul, nem kell megijedni a mutettol, utolag rajottem es idovel erdemes egy nogyogyasz mellett "megallapodni".
4/4 anonim válasza:
Elozo vagyok. Egyebkent lehet tudni, hogy azota mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!