Antibiotikum szedése közben kell Vagilactot használni vagy utána?
Figyelt kérdés
Tegnap óta szedek antibiotikumot, ma használtam az első Vagilactot, mert korábban sajnos hüvely gomba alakult ki nálam, mert erre egyik orvos sem hívta fel a figyelmem és patikus sem, hogy használni kellene. Antibiotikum szedése közben vagy utána kell ? Ha közben, este használhatom, mikor beveszem az antibiotikumot ? (reggel-este kell) A válaszokat köszönöm!2017. ápr. 25. 17:31
1/5 A kérdező kommentje:
Tegnap este 8-kor és ma reggel 9-kor vettem be Augmentin Duo nevű antibiotikumot és ma 2 körül helyeztem fel az első Vagilact kapszulát, azonban kicsit viszketek odalent... Nem vészes de kicsit igen. Lehetséges, hogy ennyi idő alatt már kialakult nálam a hüvelygomba ??
2017. ápr. 25. 17:39
2/5 anonim válasza:
Lefekvés előtt kell felhelyezni hogy éjszaka hasson. És naponta egyet.
3/5 anonim válasza:
Én csak akkor kezdeném el használni, amikor már vége az antibiotikum-kúrának. De egyszerre semmiképp ne helyezd fel és vedd be a gyógyszert, hiszen azzal ki is írtod a flórát. Így nincs értelme, csak kidobtad a Vagilactot az ablakon.
4/5 anonim válasza:
Szerintem célszerű már alatta is használni, és akár a befejezést követően is még pár napig. Az Augmentin kúra amúgy is 7 napos, a Vagilact 10 darabos, szóval kb. jól jön ki. Ilyen hamar egyébként szerintem kicsit inkább hipochondria van a tünetek mögött:)
5/5 A kérdező kommentje:
azt hiszem 2 nap antibiotikum után kedztem használni a vagilactot , remélem a 10 napos kúra elég lesz, az antibiotikum 7 napos. Gyógyszerész javasolta, hogy alatta is használjam meg gondoltam ha a probiotikumot is alatta szedem, akkor ezt is alatta kell. Nagyon félek , mert sajnos már kaptam emiatt hüvely gombát, mert nem figyelmeztetett senki sem, hogy ilyesmit is kellene használni, tehát hipochondria lehetséges :/ Köszi mindenkinek a válaszokat!
2017. ápr. 29. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!