Abbahagytam az antibiotikum szedést utána megint elkezdtem ez baj?
Figyelt kérdés
Abbahagytam még az antibiotikum szedését , mert azt hittem meggyógyultam(folty az orrom, köhögtem,fájt a torkom).Pár napra rá most begyulladt a fülem és megint elkezdtem foltyatni a szedését ez baj?Augmentint szedek.2015. máj. 19. 10:37
1/3 anonim válasza:
Az a baj hogy abbahagytad! Egy kúrát "fel kell szedni" akkor is ha jobban érzed magad, ez le van írva a tájékoztatóban. Nem gyógyultál meg és most már nincs is elég gyógyszered e teljes kúrához. Beszetheted a maradék gyógyszert, még az is lehet hogy jobban leszel/meggyógyulsz ha nem irány vissza doki. Fülfájásra egyébként meleg só, infralámpa illetve ha nincs kilyukadva a dobhártyád hagymalevet csöpögtess bele éjszakára és egy kis gézzel dugd be a füled (úgy hogy ki is tudd majd szedni). tapasztalt hogy a hagyma csodát tesz a fülfájással. Kicsit büdös de tényleg használ.
2/3 anonim válasza:
igen. vess magadra amiért képtelen voltál elolvasni a használati útmutatót.
a felírt ideig végig kell szedni, nem szabad abbahagyni.az augmentin nem egy kis gyenge gyógyszer, hanem egy erős antibiotikum.. aminél mindig elmondják akár az orvos, akár a patikus hogy végig kell szedni...
nem csak akkor amikor tünetet észlelsz..
mostmár szedd végig ahány napig felírták. legközelebb meg figyelj rá oda, ezzel sokkal nagyobb kárt tettél magadnak
3/3 anonim válasza:
szóval ez nem olyan mint a fejfájás gyógyszer, hogyha fáj beveszel egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!