Lányok, van olyan akinek egészséges módon viszket odalent? (Főként szőrtelenítéskor gondolom)
Figyelt kérdés
A viszket talán hülye szó erre az egészre. Arra gondolok, hogy mikor borotválkoztok, és elkezd kinőni akkor nem szúr a szőrötök ami vakarózásra ingerel? Néha szoktatok ott vakarózni? (Semmi folyás vagy kellemetlen szag, csak szimplán vakarózni). Van ilyen?2017. ápr. 25. 14:28
1/6 anonim válasza:
Ha borostás, szúr, és viszket, nincs ebben semmi különös. Ezért borotválom naponta habbal, és be is kenem utána testápolóval.
2/6 A kérdező kommentje:
Te jó ég naponta borotválod! Mondjuk ez is egy vélemény. Nem félsz, hogy „100 éves korodban” őserdő lesz odalenn? Úgy értem amikor majd nem akarod naponta borotválni.
2017. ápr. 25. 14:52
3/6 anonim válasza:
nem erősödik meg, ez egy tévhit. Nem félek. :-)
4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk ebben nem értek egyet. Saját magamon tapasztalom. Nem megerősödik (mivel a szőrtüszők száma nem tud megsokasodni), hanem ha leborotválok pl egy szálat (ez csak példa, nyilván nem szálanként borotválom akárhol is) és azt a szálat már mondjuk 5x borotváltam, akkor ugyanabból a szőrtüszőből 2-4 szál is képes megjelenni és kibújni. Tehát a szőrtüssző nem lesz több, a szőr nem erősödik meg, viszont a kinövő szálak száma megsokasodik.
2017. ápr. 25. 17:48
5/6 anonim válasza:
Nálam nem lett több, pedig én is borotválom. És ezt a viszketést én is tapasztalom, amikor hosszabb ideig szőrös vagyok, de normális.
20N
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor szuper, köszönöm. Azt hittem már csak én vagyok ilyen vakarózó. :D
Csak mert mindenhol írják, hogy akinek viszket az fertőzés, büdös, meg folyás ugye, meg sárga vagy zöld, de nekem se folyásom, se nem büdös szóval valószínűleg normális vagyok :D
2017. ápr. 25. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!