Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellemet hogyan tudnám nagyobb...

Lány vagyok kérdése:

Mellemet hogyan tudnám nagyobbá tenni? Kerlek hogy csak NORMALIS kommentek legyenek megirva.! Koszonom, ♥

Figyelt kérdés

Sziasztok!!❤

Lenne egy kèrdesem...

Hogyan lehet nagyobb a mellem??

Tudom,todom,hogy genetika..de estleg valami?

Az osztalyomban szinte mindenkinek van melle,legalabb ilyen kozepes,ha mar nem "óriási", de nekem,nekem nagyon kicsi..ilyen " golyocskak..(oldalrol megmerve KB.:4-5 cm😥)

Es szinte minden estek bekenem korkoros mozdulatokkal a mellem,es nem vennem eszre hogy no...(kb..:4 hete hasznalom)

13/L

Köszönöm ha válaszolsz!💖💖

(A rossz kommenteket, hanyagoljatok!)

2017. ápr. 24. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Rossz irányba kened körkörös mozdulatokkal, így egyre kisebb lesz.
2017. ápr. 24. 18:22
 2/5 2*Sü ***** válasza:
100%

> Es szinte minden estek bekenem korkoros mozdulatokkal a mellem,es nem vennem eszre hogy no

Persze, mert ez nem hatásos módszer.

> Tudom,todom,hogy genetika..de estleg valami?

Genetika + megfelelő tápláltság gyerekkorban. Mindkettő kvázi lezárult, adott.

> Hogyan lehet nagyobb a mellem?

Tevőlegesen nem tudsz tenni az ügy érdekében semmit. Vannak persze mellnagyobbító műtétek, de ezeket maximum felnőtt korban lehet alkalmazni.

Nem mindenki egyforma. És nem mindenen lehet változtatni. Amin nem lehet változtatni, azt meg el kell fogadni. Van, illetve lehet ezernyi más pozitív adottságod, ami mellett a mellméret abszolút lényegtelenné tud válni.

2017. ápr. 24. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Ha körkörös kenegetéstől nagyobb lehetne, minden nő H kosárméretű mellekkel járna. Ez teljes mértékben genetika, szóval nem tudsz ellene mit tenni. 13 évesen egyébként se ez legyen életed legnagyobb problémája, mert a mellek átlagosan 20-22 éves korig nőnek. Addig meg várjál szépen türelemmel.

20N

2017. ápr. 24. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valoszniu,h sokat mar nem,de meg nohet a melled.Meg az is segithet,ha felszedsz 1-2 kg-t,de sajnos nem biztos,hogy a melledre is megy belole.Ha mar annyi idos leszel megcsinaltathatod,de addig marad a szivacsos melltarto.Meg en ugy vettem eszre,hogy a bezs es a halvanyabb kek szinekben nagyobbnak latszanak a mellek.
2017. ápr. 25. 09:04
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom a segitsegeteket!!!❤❤❤
2017. ápr. 28. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!