Véletlenül egy oldalra tévedtem melynek címe: Napi Halál. Valaki elárulná HOGY MI A FRANC ez? És mik azok a kommentek? Nagyon durva "csak erős idegzetűeknek"
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 19:42
1/7 Ate11 válasza:
Hát vazze rákeestem - neked köszönhetően-, és a nekrofília csimborasszóját találtam, azért nem rókáztam, de rácsodálkoztam, hogy ilyenekre lehet izgulni (... és bárki lehet ilyen :( fákk ))
3/7 anonim válasza:
én is tapasztaltam, hogy megszűnt :( remélem hamarosan újra feltűnik
4/7 anonim válasza:
Ha valaki tudja, hogy valahol újraindult az oldal az írja meg... Nagyon hiányzik egy ilyen minőségi oldal mint a Napi Halál volt :(
5/7 anonim válasza:
Te jó isten...Nem hiszem el, hogy tényleg vannak akik szerették és most hiányolják ezt az oldalt.
Én kb. 4-5 hónapja tévedtem az oldalra egy másik, az oldalról szóló kérdés miatt.
Hát, mondanom se kell, hogy mennyire meglepődtem. Igazából nem is igazán a posztok miatt, hanem a kommenteket olvasván. Szörnyű mennyire beteg emberek vannak, akik halott emberekre izgulnak fel.
Hihetetlen, hogy még így visszagondolva is hogy fel tudom húzni ezen magam ><'' Mindenesetre örülök, hogy végre megszűnt az oldal.
6/7 anonim válasza:
Ha esetleg újra indúlt az oldal, kérem írja meg nekem valaki priviben a címét! :/
Köszönöm.
7/7 anonim válasza:
Valaki hallott valamit a Napi Halalrol? Nekem is nagyon hianyzik.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!