Szappan vagy tusfürdő jobb a hüvelyen kívüli részekre? (nem a hüvelyben, mert az öntisztuló) Sokan egyiket sem ajánlják, de a kettő közül melyik inkább, ha a sima víz nem elég? Intim mosakodót sem ajánlja sok nőgyógyász.
Értem, köszi.
Ez lehet, hülyén hangzik, de mielőtt az intim részeket mossuk (akár vízzel, akár intim mosakodóval), a kezünket le kell alaposan öblíteni, ugye? Mert először ugye a többi részt mossuk tusfürdővel, és a kezünkön is marad a tusfürdőből.
Vagy az intim részeknél érdemes kezdeni a zuhanyzást?
Megpróbáltam csak sima vízzel, nem volt rossz, de mindig nem tudnám így csinálni. Amúgy is csak kicsit szappanozom ott, és nekem valahogy jobb érzés, ha a vízen kívül használok még valamit.
Az az illatmentes szappan, amit ajánlanak, az intim részeken kívül jó vajon az egész testre is? Bár ha nincs illata, lehet, hogy nem a legjobb azzal zuhanyozni.
Szerintem amíg nem próbáltad az intim mosakodót, ne mondj róla véleményt. A szappannál és tusfürdőnél fényévekkel jobb. Azok úgy kiszárítanak ott lenn, hogy attól fogsz viszketni. Én évek óta használom az intim mosakodókat és nagyon szeretem.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!