Ez normális a nőknél?
Teljesen normális fehérfolyás. Bár azt nem értem, hogy miért használsz tisztasági betétet, ha ezzel a folyással csak most szembesültél. Úgy lenne logikus, hogy észreveszed, hogy folyásod van, és tana teszed be a betétet. Nem fordítva. Na mindegy. A fehérfolyás lényege, hogy természetes módon tisztítja a hüvely belsejét és megvéd a fertőzésektől. Általában átlátszó, de ha megszárad, sárga lesz. Ez normális. De ha darabos (túrószerű állagú) lesz, a puncid pedig viszketni, csípni vagy égni kezd, az fertőzésre utal, ezesetben fel kell keresned egy nőgyógyászt.
20N
Miért utolsó te akkor teszel be betétet ha látod hogy már olyan a bugyid? Nem egészen értem. A betét épp ezért kell, hogy megelőzd hogy a bugyid undoritó folyásos legyen...
Kérdező nincs problémád. Nekem az orvosom mondta hogy ez természetes. (Hogy kicsit sárgás)
Persze ha mondjuk viszketsz stb, akkor menj orvoshoz.
Utolsó előtti vagyok. Én nem használok tisztasági betétet, engem idegesít. Kimosom a bugyimból ami benne van, és kész.
De én azért nem értem, minek használ tisztasági betétet, mert a kérdés alapján ő nem is tudta, hogy létezik fehérfolyás. Ezek után nem értem, akkor miért tett be tisztasági betétet. Remélem, követhető vagyok. :D
Szerintem meg úgy érti hogy eddig is volt folyása csak nem sárgás.
Te meg elég igényes lehetsz hogy egész nap a folyásos bugyid van rajtad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!