Sárgás folyás, fájo vizelés, piros pattanászerü
kiütések a nemiszerven, fájo nyirokcsomok lehet nemi
herpesz?
11/21 A kérdező kommentje:
Hány nap alatt mulnak el ezek a fekélyek? Mert egyre több van.... De sebesednek már
Mivel elég durván el vagy fertőződve, így biztos 2-3 nap múlva fogsz enyhülést érezni, de szerintem mire minden elmúlik, ahhoz kell legalább 1 hét.
És én a helyedben azért ha elmúlik a vérzésed, visszamennék és csináltatnék egy tenyésztéses vizsgálatot, mert szerintem nem csak herpeszed van.
Legalább is nekem is volt életemben egyszer ilyen herpeszem, mondjuk én szájon át szedhető gyógyszert is kaptam rá, de nem fájt a pisilés és nem volt semmilyen folyásom.
2017. ápr. 24. 21:10
13/21 A kérdező kommentje:
Mindenképp vissza megyek. Vettem még lizin port mivel olvastam, hogy az is segit valamit .
12-essel egyetertek, es meg azt tennem hozza, hogy a baratod is vizsgaltassa/kezeltesse magat.
2017. ápr. 25. 13:24
15/21 A kérdező kommentje:
Ma meg kihuzták a fogam. És kaptam abtibiótikumot nem lesz ettől rosszab?
De lehet, gombás fertőzésed is kialakulhat. De amint elmúlik a vérzésed, azonnal menj vissza az orvoshoz és akkor azt is kezelni tudják.
Most mondhatnám, hogy vegyél a patikába vény nélkül kapható hüvelyflóra helyreállító készítményt, de úgysem mész vele semmire, mivel menstruálsz, így azt meg nem tudod használni. Mivel az megelőzi az antibiotikumos kezelés alatt a gombás fertőzés kialakulását.
2017. ápr. 25. 18:33
Bármivel is kezelnek, ha vége a kezelésnek mindenképp vegyél a patikában hüvelyflóra-visszaállító készítményt, mert teljesen kiírtódik a hüvelyflórád és csak még valamit összeszedsz. Legalább 1 hét, 10 napra számíts míg múlnak a panaszaid. Addig is igyál sok folyadékot (lehetőleg vizet), hogy mosd a húgyhólyagod és legalább 2 óránként pisilj. Ülőfürdőként jó a kamilla, de ne ess vele túlzásba mert szárító hatása is van a gyulladáscsökkentő mellett és ha nagyon kiszárít, rátehet a tüneteidre (viszketést okoz) és már épp elég bajod van. Használj tisztasági betétet. Székletürítés után semmiképp ne a hüvelyed irányába törölj, mert még egy kis E.colit is belekenhetsz és az utolsó törlésed legyen pl. nedves wc-papír, vagy mosd meg az anusod környékét. Ne használj tangát és lehetőleg pamut legyen a bugyid. Fogyassz tőzegáfonya készítményt (tea, kapszula) a húgyutaidra, ez is gátolja a kórokozó megtapadását. Ezekkel a higiénés szabályokkal segítheted, kicsit gyorsíthatod a gyógyulásod.
2017. ápr. 26. 15:06
18/21 A kérdező kommentje:
Már olyan gondom nincs . Csak ezek a fekélyek fálynak nagyon,pisilni is alig tudok. Amugy herpesszel meddig nem lehet szexelni? Illetve ha pl ujjal nyul be akkor is elkaphatja? Én nem tudok erről semmit
Fáj, még a posilésis fáj és szexelni akarsz? wtf???? O.o
2017. ápr. 26. 20:06
20/21 A kérdező kommentje:
Dehogy akarok, csak kérdezem , hogy ez hogy van. Mennyi idő után lehet, hogy fertőz stb ....
Kapcsolódó kérdések: