Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nemi herpesz megelőzése?

Nemi herpesz megelőzése?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nincs valakinek tippje, praktikája,hogyan előzhetném meg a nemi herpesz kialakulását? Ciklusomhoz köthető, általában 1 héttel a menzeszem előtt szokott előjönni. Amint érzem elkezdem kezelni, de így is szenvedek tőle
2017. ápr. 19. 06:30
 1/3 anonim ***** válasza:

A herpesz is, mint a bőrbetegségek zöme, nem olyan, hogy van 1 gyógyszer ami mindenkire ugyan úgy hat...

Nekem pl egyszer kijött 17 évesen, azóta soha (35/f)

Barátnőmnek meg 2-3 hetente ha nem nyár van, mert nyáron nincs vele gondja...

Ismerek olyat, akinek elmúlt, mikor elhagyta a glutént... ismerek olyat is, akinek nem...

2017. ápr. 19. 07:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Epavir kapszula. Rossmannban és gyógyszertárban is tudsz venni, kb 2500 forint. Nekem sokkal jobban bevált mint pl a Telviran (és vény nélkül is kapható), sokkal hamarabb múlnak el a tünetek és enyhébbek is, nekem kb 3-4 kis hólyag jön már csak elő. Szedheted folyamatosan is, de én az első tünetek megjelenésekor szoktam elkezdeni, van hogy utána ki sem jönnek a hólyagok. Emellett pedig az immunrendszeredet is erősíti. A grapefruit mag olaj is segíthet, az a lényeg hogy az immunrendszered megerősödjön, akkor nem fog kijönni.
2017. ápr. 22. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. ápr. 23. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!