Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől viszkethet a hüvelyem?

Mitől viszkethet a hüvelyem?

Figyelt kérdés
Viszket, nem ég, nem fáj, nem piros. Elsőnek úgy két hónapja volt. Akkor új tisztasági betétet használtam, gondoltam azért jött ez ki, mert ahogy abbahagytam rá 1-2 napra elmúlt. Most azonban nem használtam semmi betétet, se új fehérneműt, se új mosószert, semmit.. Viszont 1-2 napja.megint viszket. Nem folyamatosan, csak egy nap 3-4 alkalommal "eszembe jut". Mitől lehet? Allergia vagy fertőzés?
2017. ápr. 21. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok mindentől lehet, nekem pl. gyulladás miatt volt. Jó lenne, ha elmennél egy nőgyógyászhoz.
2017. ápr. 21. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezer oka lehet.

Fertőzés, gyulladás, irritáció, allergia, hüvelyflóra felborulása, stb.

Menj el orvoshoz és majd megmondják, hogy mi bajod van.

És minél előbb, ha lehet, mielőtt ha fertőzésről van szó, nagyobb bajod lesz!

2017. ápr. 21. 18:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, az lenne a legjobb. De éppen nem tudok felesleges tízezret. A TBs dokihoz meg nem megyek soha többet. :D
2017. ápr. 21. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Hát, akkor sajnos beteg maradsz.
2017. ápr. 21. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

Tudod ha fertőzésed van és pont egy felszálló fertőzés, akkor ha az feljut a hüvelyeden keresztül és mondjuk lesz egy petefészek vagy méhgyulladásod, akkor így is úgy is a TB-s dokinál fogsz kikötni, sőt, lehet, hogy a mentő fog elvinni.

Meg aztán szerencsére nem csak egyetlen orvos van egy ambulancián, tehát ha az egyik nem jött be, van másik is.

Meg tudod én nem azt nézem, hogy most 10.000 Ft ide vagy oda, hanem hogy hányszor 10.000 Ft esne ki, ha nagyobb bajom lenne, a kellemetlen tüneteket meg viselje el, aki akarja...

2017. ápr. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!